PlayStation digitális termékek

PlayStation digitális termékek

 • PlayStation Store ajándékkártya 1000 HUF (PS Store Card - HU) (DIGITÁLIS)
  PS5
  PS4

  PlayStation Store ajándékkártya 1000 HUF (PS Store Card - HU) (DIGITÁLIS)

  • Letöltés
  • Letölthető
  Kívánságlista
  1 000 Ft
  Bruttó ár
 • PlayStation Store ajándékkártya 2000 HUF (PS Store Card - HU) (DIGITÁLIS)
  PS5
  PS4

  PlayStation Store ajándékkártya 2000 HUF (PS Store Card - HU) (DIGITÁLIS)

  • Letöltés
  • Letölthető
  Kívánságlista
  2 000 Ft
  Bruttó ár
 • PlayStation Store ajándékkártya 5000 HUF (PS Store Card - HU) (DIGITÁLIS)
  PS5
  PS4

  PlayStation Store ajándékkártya 5000 HUF (PS Store Card - HU) (DIGITÁLIS)

  • Letöltés
  • Letölthető
  Kívánságlista
  5 000 Ft
  Bruttó ár
 • PlayStation Store ajándékkártya 10000 HUF (PS Store Card - HU) (DIGITÁLIS)
  PS5
  PS4

  PlayStation Store ajándékkártya 10000 HUF (PS Store Card - HU) (DIGITÁLIS)

  • Letöltés
  • Letölthető
  Kívánságlista
  10 000 Ft
  Bruttó ár
 • PlayStation Store ajándékkártya 20000 HUF (PS Store Card - HU) (DIGITÁLIS)
  PS5
  PS4

  PlayStation Store ajándékkártya 20000 HUF (PS Store Card - HU) (DIGITÁLIS)

  • Letöltés
  • Letölthető
  Kívánságlista
  20 000 Ft
  Bruttó ár
 • playstation4 boxartTekken 7
  PS4

  Tekken 7

  • Készleten
  Kívánságlista
  6 999 Ft
  Bruttó ár

PlayStation digitális termékek előzetes

PlayStation digitális termékek ismertetőVásárolj digitális PlayStation terméket 2022. 04.04 és 2022.05.01 között, és nyerd meg a 20 PlayStation ajándékkártya vagy Plus tagság egyikét!

 

PlayStation digitális termékekkel lemezek és bankkártyák nélkül élvezheted a PlayStation platform összes játékát és funkcióját! Szerezd be a legjobb címeket, köztük a legfrissebb exkluzív kalandokat digitális letöltőkód formájában, vagy vásárolj játékokat, kiegészítőket és virtuális pénzt a PlayStation Store-ból, bankkártya nélkül, PlayStation ajándékkártyák feltöltésével! Ha még többet szeretnél kihozni az online élményből, akkor a PlayStation Plus tagság is ideális választás, hiszen ez számos további előnyt kínál, az online játéklehetőségtől a felhőalapú mentéseken át az exkluzív kedvezményekig.

A digitális PlayStation játékok praktikus és azonnali kikapcsolódást kínálnak bármikor, lemezek nélkül. A Sony konzolos ökoszisztémája ma már lehetővé teszi, hogy a játékok nemcsak lemezen, hanem digitális formában is elérhetőek legyenek. Ez ideális megoldás azoknak, akik nem szeretnének lemezekkel vesződni, vagy a játékok dobozát tárolni, esetleg lemezt cserélni egy másik játék elindításához, és természetesen azoknak, akik digitális (tehát lemezmeghajtó nélküli) PlayStation 5 konzollal rendelkeznek. Jó hír, hogy a Konzolvilágnál PlayStation játékok széles kínálata szerezhető meg digitális kód formájában.


A digitális játékok előnye sokrétű. Először is, nem szükséges őket külön lemezről telepíteni, hanem azonnal és bármikor letölthető a legfrissebb változatuk a PlayStation Store-ból. A játékok indításához nincs szükség lemezre, azok mindig indításra készen várakoznak a konzolon. Minden digitális játék a PlayStation-fiókodhoz kötődik, így azokat akár törlés után is bármikor újra letöltheted. Digitális játékokkal egyszerűbb az élet, gyorsabban beléphetsz a kalandokba. A Konzolvilágnál a digitális konzolok tulajdonosai is beszerezhetik kedvenc címeiket egyszerűen, letöltőkód formájában.

A PlayStation ajándékkártya arra a videójátékos dilemmára jelent megoldást, amikor szívesen meglepnél valakit, de nem tudod, milyen játékokat kedvel. Ezek az ajándékkártyák a névértéküknek megfelelő összeget tartalmazzák, ezt a megajándékozott arra költi, amire csak szeretné.

PlayStation Store ajándékkártyák sokféle összegben kaphatók, 1.000 Ft-tól egészen 20.000 Ft-ig, és természetesen tetszőleges módon kombinálhatók, akár több kód is beváltható ugyanarra a PlayStation-fiókra. Az összeg a beváltás után azonnal jóváíródik, és felhasználhatóvá válik, úgyhogy ez minden körülmények között egy gyors és biztonságos megoldás. Azoknak is ideális lehet ajándékkártyákat vásárolni, akik nem szeretnének bankkártyával fizetni a Store-ban, de szeretnének digitális játékokat, kiegészítőket, vagy akár PlayStation Plus tagságot vásárolni. Így kártyaadatok megadása nélkül, kód beváltásával is hozzá lehet jutni az adott összeghez.

Emeld új szintre a PlayStation élményt PS Plus tagsággal is! Ha aktív előfizetéssel rendelkezel, akkor minden hónapban nagyszerű játékokat tölthetsz le ingyen, PlayStation 4 vagy PlayStation 5 konzolodra. Az új generációban még több ingyenes játék vár! A PlayStation Plus Collection a legnagyobb PS4 sikercímeket tartalmazza, amikkel korlátlanul játszhatsz PS5 konzolon. Éld át újra a legnagyobb exkluzív címeket, vagy örökzöld külsős fejlesztéseket, további költségek nélkül.

Az ingyenes játékok mellett a PlayStation Plus tagság az online multiplayer játékmódokhoz is hozzáférést kínál, így a játékosok globális közösségének tagja lehetsz, ahol új barátokat, ellenfeleket, riválisokat szerezhetsz és győzhetsz le. PS Plus tagként ráadásul exkluzív hozzáférést kapsz havi kedvezményekhez is játékok és kiegészítők árából, valamint másoknál korábban próbálhatsz ki demókat, bétaverziókat is.

Praktikus, biztonságos vásárlási lehetőséggel, lemez nélküli, mindig akcióra kész játékokkal és exkluzív Plus kedvezményekkel a PlayStation digitális platform átfogó előnyöket biztosít, melyekkel kényelmesebbé és szórakoztatóbbá válik a játék a világ legnépszerűbb konzoljain.

Megrendelem