PlayStation

PlayStation ismertető

1994-es megjelenése óta a Sony és platformja, a PlayStation megkerülhetetlen szereplője a videojáték-iparnak. A japán vállalat mindig is gondoskodott róla, hogy ez legyen a legjobb hely a játékra, a jelenleg kapható PlayStation 4, PlayStation 4 Pro és PlayStation 5 konzolok rendelkeznek a legszélesebb játékkínálattal és a legtöbb játékossal.

Ma már szinte alig akad olyan játék, amelyik ne jelenne meg PlayStationre, de a multiplatform címek mellett olyan exkluzív alkotásokról is gondoskodik a Sony, mint a Nathan Drake kincsvadászatát feldolgozó Uncharted sorozat, a Dark Souls örökében járó Bloodborne, a Gran Turismo vagy a Kratos legújabb kalandját elmesélő God of War. A világszerte megtalálható belsős PlayStation stúdiók pedig gondoskodnak róla, hogy a magas minőségű exkluzív játékkínálat ne álljon le. Minden évben több nagyszabású produkció érkezik, melyek az ötletesség, a filmszerű történetmesélés és a hardverekből kisajtolható maximális látvány magasiskoláját jelképezik.
A PlayStation platform ráadásul számtalan extra lehetőséget is kínál számodra! Ilyen például a PS Plus előfizetés, amivel nem csak rengeteg ingyen játékhoz juthatsz hozzá, hanem olyan extra lehetőségekhez is, mint a multiplayer élmények vagy a játékmegosztás. A PS Plus tagok minden hónapban két-három minőségi címhez férhetnek hozzá ingyen, így könnyen gyarapíthatják játékkönyvtárukat. A játékok PS4 és PS5 konzolon is lejátszhatók, a PlayStation 5 ráadásul erősebb teljesítményt, magasabb felbontást és még jobb játékélményt kínál sok produkció esetében. A PlayStation Network rendszerében egyetlen, központosított profillal játszhatsz konzoltól függetlenül, barátaid, pontszámod, megnyitott trófeáid és játékkönyvtárad pedig veled tart, bármelyiken is jelentkezel be. A játékok mellett a PlayStation konzolok különböző alkalmazások letöltését is lehetővé teszik, így megnézheted kedvenc videóidat a YouTube-on, filmeket és sorozatokat nézhetsz a Netflixen vagy HBO Go-n, hallgathatsz zenét Spotify-on, és így tovább, mindezt kedvenc PlayStation konzolod előtt ülve.

A Sony újgenerációs konzolja, a PlayStation 5 minden korábbinál élethűbb élményt kínál a játékosoknak, nemcsak grafikai, hanem minden szempontból! A PS5 olyan izgalmas újításokat vonultat fel, amik új szintre emelik a játékélményt. AMD Zen2 architektúrájú processzorával és Navi technológiás grafikus chipjével a PS5 egy óriási teljesítményű, bivalyerős konzol, amely fotorealisztikus látvány megjelenítésére képes, és támogatja akár a 8K felbontást és a 120 fps képfrissítést is.

Ahogy azt a japán konzolgyártótól megszokhattuk, a Sony az ötödik generációs PlayStation konzolhoz is új innovációkkal készült. A futurisztikus, fehér-fekete külső alatt csúcsminőségű hardver rejtőzik, amit a 4K felbontású, 60 fps játékokhoz fejlesztettek ki, akár raytracing (sugárkövetés) képességekkel együtt. A konzol három fő alkotóeleme az AMD Zen 2 processzora, az RDNA 2 rendszerű, 10+ TFLOPS kapacitású grafikus kártya, és az egyedi fejlesztésű SSD, amely minden más konzolnál és PC-nél gyorsabb adatátviteli sebességre képes. Ennek köszönhetően új távlatok nyílnak meg a játékok előtt, akár komplett világokat lehet betölteni másodpercek alatt, és a legtöbb játékban búcsút mondhatunk mindennemű töltőképernyőnek.

A PlayStation 5 másik nagy újítása a kontrollerben keresendő. A konzolhoz adott új, DualSense fantázianevű kontroller a legkényelmesebb és legfejlettebb ilyen jellegű eszköz, amit a Sony valaha gyártott. A haptikus visszajelzésnek köszönhetően nem pusztán rezgést, de konkrét érzéseket is közvetít a játékos felé. Például érezhetjük az esőcseppeket a kezünkön, vagy azt, hogy a sárban csúszik egy autó. Az adaptív ravaszok ellenállása változtatható, így valóban érezhető, ahogy felkeményedik a fékpedál, vagy, ahogy felhúzunk egy íjat. A PS5 DualSense kontrolleren természetesen továbbra is megtalálható az érintőpárna, mikrofon, hangszóró, sőt még azt is érzékeli, ha ráfújunk.

Bármelyik PlayStation konzolt is válaszd, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb játékkínálathoz férhetsz hozzá, PS Plus tagsággal pedig a platform közösségi és online rendszerének legjavát kihasználhatod. Folyamatos szoftveres és hardveres innovációkkal, lehengerlő exkluzív kínálattal és a legszélesebb játékkönyvtárral a PlayStation továbbra is azt jelképezi, amit mindig: a játékot, határok nélkül.

TOP PS5 termékek

Kiemelt PS5 termékek

TOP PS4 termékek

Kiemelt PS4 termékek
1 Marvel's Spider-Man 2 PS5 Marvel's Spider-Man 2 PS5
26 890 Ft Bruttó ár
2 Marvel's Spider-Man 2 (használt) PS5 Marvel's Spider-Man 2 (használt) PS5
14 990 Ft Bruttó ár
3 Cyberpunk 2077 PS4 Cyberpunk 2077 PS4
8 990 Ft Bruttó ár
4 Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition PS5 Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition PS5
25 890 Ft Bruttó ár
5 Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5 Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5
19 990 Ft Bruttó ár
6 Hogwarts Legacy PS5 Hogwarts Legacy PS5
14 990 Ft Bruttó ár
7 Gigantosaurus: Dino Sports PS5 Gigantosaurus: Dino Sports PS5
15 990 Ft Bruttó ár
8 Cities: Skylines II - Day One Edition PS5 Cities: Skylines II - Day One Edition PS5
18 890 Ft Bruttó ár
9 Cities: Skylines II - Premium Edition PS5 Cities: Skylines II - Premium Edition PS5
34 890 Ft Bruttó ár
10 Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - Sweep the Board! PS5 Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - Sweep the Board! PS5
24 499 Ft Bruttó ár
1 The Last of Us Part II PS4 The Last of Us Part II PS4
14 990 Ft Bruttó ár
2 Cyberpunk 2077 PS4 Cyberpunk 2077 PS4
8 990 Ft Bruttó ár
3 Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4 Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4
19 990 Ft Bruttó ár
4 Hogwarts Legacy PS4 Hogwarts Legacy PS4
12 990 Ft Bruttó ár
5 Gigantosaurus: Dino Sports PS4 Gigantosaurus: Dino Sports PS4
15 990 Ft Bruttó ár
6 Madden NFL 25 PS4 Madden NFL 25 PS4
26 890 Ft Bruttó ár
7 Omori PS4 Omori PS4
16 999 Ft Bruttó ár
8 Evotinction PS4 Evotinction PS4
14 499 Ft Bruttó ár
9 Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed PS4 Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed PS4
16 499 Ft Bruttó ár
10 Unknown 9: Awakening PS4 Unknown 9: Awakening PS4
21 999 Ft Bruttó ár
További tartalom betöltése.