Köszönjük szépen a rengeteg bizalmat, és amennyiben elégedett voltál velünk, kérlek segíts nekünk egy szavazattal!

Kérjük, szavazz ránk az Ország Boltja 2021 versenyen!

Mutassuk meg együtt, hogy milyen erős Magyarország játékosközössége!


Igen, szavazok a Konzolvilágra!

Az Ország Boltja szavazásról.

Idén is szavazhatsz kedvenc webáruházaidra a hagyományosan megrendezett Ország Boltja népszerűségi versenyen. Ha 2021-ben elégedett voltál velünk, szavazz ránk! Az Online Comparison Shopping Kft. minden év végén megszervezi Az Ország Boltja elnevezésű népszerűségi versenyt, amelynek célja, hogy a vásárlók kedvenc webáruházai elismerésben részesüljenek munkájukért, megbízhatóságukért és minőségi szolgáltatásaikért. Büszkék vagyunk rá, hogy a Konzolvilágot a Ti szavazataitoknak köszönhetően már több ízben díjazták ezen a versenyen! Most újra szavazhatsz ránk! Ha 2021-ben elégedett voltál az általunk nyújtott szolgáltatással, a webshopunkból megrendelt áruk minőségével, pontosságunkkal és gyorsaságunkkal, akkor add ránk a voksodat a legújabb szavazáson! Február 9-ig lehet szavazni a népszerűségi kategóriában, amelyben a Konzolvilág is részt vesz.

Természetesen idén is azon dolgozunk, hogy még jobb szolgáltatást nyújtsunk az interneten át, hogy még kényelmesebb, praktikusabb és biztonságosabb legyen az online vásárlás. Minden szavazatot nagyon köszönünk Nektek!

Hogyan szavazhatsz az Ország boltja versenyen?

A szavazat leadása Az Ország Boltja versenyen csak pár kattintás, de nekünk valóban sokat jelent minden egyes szavazat. Az alábbi gombra kattintva tudod leadni szavazatodat Az Ország Boltja versenyen. A szavazáshoz csupán egy email címre van szükséged, de akár szavazhatsz közösségi fiókkal is egyetlen kattintással.

Leadom a szavazatomat!