Kiemelt hírek

img

Mogyi Caramoon minden vásárlónknak

Vásárolj nálunk bármelyik üzletünkben vagy online, és a megvásárolt termék mellé egy finom Mogyi Caramoon karamellás kukoricát adunk ajándékba!

img

Nintendo Direct összefoglaló

A Nintendo nem fukarkodott vadonatúj Nintendo Switch játékokkal az E3-as prezentációjában. Több ígéretes címet is láthattunk, köztük a Zelda: Breath of the Wild folytatását is.

img

Capcom E3 Showcase összefoglaló

A több, világsikert aratott sorozat mögött álló kiadó a 2021-es E3-as műsorát a Monster Hunter és az Ace Attorney sorozatainak szentelte.

img

Square-Enix Summer 2021 összefoglaló

A legendás japán kiadó E3-as műsorának fókuszában a frissen bejelentett Guardians of the Galaxy, illetve a Babylon’s Fall játékok álltak, de kaptunk új bejelentést is.

img

Xbox & Bethesda Games Showcase összefoglaló

A konzolgyártók közül elsőként a Microsoft mutatta be a közeli, illetve a nem annyira közeli jövő Xbox játékait, köztük jó néhány új, exkluzív és Game Pass címmel.

img

Ubisoft Forward összefoglaló

A világ egyik legnagyobb kiadója, a francia Ubisoft is lerántotta a leplet készülő újdonságairól a Ubisoft Forward műsor keretében.

img

Megjelent a Ratchet & Clank: Rift Apart

Az idei nyár leglátványosabb kalandja megérkezett! A Sony és az Insomniac Games legújabb produkciója, a Ratchet & Clank: Rift Apart interdimenzionális kalandokra csábít!

img

Summer Game Fest: Kickoff Live összefoglaló

A nyári játékszezon első napján sok kisebb-nagyobb bejelentés mellett végre a From Software rég várt kalandjátéka, az Elden Ring is bemutatkozott.

Legfrissebb híreink

Korábbi hírek

További tartalom betöltése.