Kiemelt hírek

img

Extra törzsvásárlói kedvezmény egész augusztusban!

A nyár legforróbb hónapjában is érdemes csatlakozni törzsvásárlói programunkhoz, mert aki így tesz, az első vásárlásából extra kedvezményt kap!

img

Konzolvilág Mastercard – Mennyi a kezelési költség?

A Konzolvilág Mastercard minden szempontból az egyik legegyszerűbben kezelhető, modern és biztonságos fizetőeszköz, ráadásul a költségei is minimálisak.

img

Konzolvilág Mastercard – Hány éves kortól igényelhető?

A Konzolvilág Mastercard nagy előnye, hogy nem igényel banki szerződéskötést, ezért gyerekeknek is ideális első bankkártya lehet. Így a fiatalok is áttérhetnek a könnyű, praktikus és biztonságos fizetőeszköz használatára!

img

MSI Gamer monitor akció

Vásárolj most MSI Gamer Monitort, és értékes ajándékot kapsz mellé, sőt, akár egy utazást is nyerhetsz a 2019-es Tokyo Game Show-ra! Kattints a részletekért!

img

Elindult a PlayStation Plus Rewards program!

Szerezz exkluzív jutalmakat és kedvezményeket aktív PlayStation Plus tagként! Elindult a Sony legújabb programja, a PlayStation Rewards (PlayStation Jutalmak).

img

Konzolvilág Mastercard – Hogyan töltheted fel?

A Konzolvilág Mastercard nemcsak egyszerűen használható, de tetszőleges összeggel fel is tölthető, bárhol, bármikor.

img

F1 2019 – Elrajtolt az új szezon

A szokottnál hamarabb érkezett meg a 2019-es FIA Formula-1 Világbajnokság hivatalos játéka, az F1 2019 a Codemasters-től. Öveket bekapcsolni, kezdődik a verseny!

img

Konzolvilág Mastercard – Hol lehet vele fizetni?

Ha már rendelkezel Konzolvilág Mastercard kártyával, azt aktiválás után az egész országban használhatod, de üzleteinkben akár aktiválás nélkül is!

img

Konzolvilág Mastercard – Hogyan igényelhető?

A Konzolvilág Mastercard kártya egy praktikus, gyors és biztonságos fizetőeszköz, amelyet díjmentesen igényelhetsz üzleteinkben és webshopunkban is.

img

Gyerekbarát játékok Xbox Game Pass-ban

Az Xbox Game Pass tagság a család minden tagja számára korlátlan szórakozást jelent, több tucat olyan címmel, melyeket kicsik és nagyok is egyaránt játszhatnak!

img

Konzolvilág Mastercard kártya havi 199 forintért

Jó hírünk van a Konzolvilág Mastercard kártyák jelenlegi és leendő tulajdonosai számára. A kártya havidíja mindössze 199 Ft-ra csökkent!

További tartalom betöltése.