Hírek, játék megjelenések

img
Kiemelt hír

Digitális játékkód beváltása a PlayStation Network-ön

A Konzolvilág kínálatából megvásárolt PlayStation Network-kódok kapcsán gyakran érkezik hozzánk kérdés arra vonatkozóan, hogy hol és hogyan lehet beváltani ezeket a digitális termékeket. Az alábbiakban ehhez nyújtunk segítséget, méghozzá külön-külön mind a négy platformon, hiszen az PlayStation Network-re megvásárolt kódokat PC-n, PlayStation 3-on, PlayStation 4-en és PlayStation Vitán egyaránt aktiválhatod. Lássuk miként!

img
Kiemelt hír

Digitális játékkód beváltása az Xbox Live-on

A Konzolvilág kínálatából megvásárolt Xbox Live-kódok kapcsán gyakran érkezik hozzánk kérdés arra vonatkozóan, hogy hol és hogyan lehet beváltani ezeket a digitális termékeket. Az alábbiakban ehhez nyújtunk segítséget, méghozzá külön-külön mindhárom platformon, hiszen az Xbox Live-ra megvásárolt kódokat PC-n, Xbox 360-on és Xbox One-on egyaránt aktiválhatod. Lássuk miként!

img
Kiemelt hír

Így váltsd be digitális kódjaidat PC-n (Steam, Origin, Uplay)

A digitális játékvásárlás ma már teljesen megszokottá vált hazánkban, éppen ezért a Konzolvilág kínálatából is lehetőséged van már ilyen formában játékokat vásárolni – többek között például PC-re. Amennyiben azért nem éltél még eddig ezzel az alternatívával, mert nem tudod, hogy miként kell beváltani ezeket a digitális kódokat PC-n, akkor engedd meg, hogy segítsünk neked az alábbiakban.

img
Kiemelt hír

Hogyan vásárolhatok? Mi van a rendelésemmel? Gyere, segítünk!

Napi szinten számtalan kérdés jut el hozzánk különböző formákban az oldal használatával és a rendelésekkel kapcsolatban, így elhatároztuk, hogy összegyűjtjük számotokra ezek közül a leggyakoribbakat annak érdekében, hogy egy helyen kaphassatok választ minden felmerülő problémátokra. Lássuk sorban a legfontosabbakat!

img
Kiemelt hír

Amit a Nintendo Switch-ről tudni kell

A Nintendo Switch 2017. március 3-án Magyarországon, a Konzolvilág kínálatában is elérhetővé válik, ám a közeli premier ellenére még mindig rengetegen csak nagyon keveset tudnak a konzolról, amelynek legnagyobb érdekessége a mobilitás lesz, így tévéhez kötve vagy hordozható eszközként egyaránt használhatjuk majd.

img
Kiemelt hír

Előrendelhető a Nintendo Switch

A Nintendo legújabb otthoni konzoljával most egy egészen új oldalát ismerheted meg a videojátékok világának, hiszen segítésével soha többé nem kell abbahagynod a virtuális kalandozást, otthonodból kilépve ugyanis ott folytathatod a játékot, ahol a kanapén ülve abbahagytad.

 

 

img
Kiemelt hír

Fogalmad sincs, hogy melyik gépcsomagot válaszd?

Eljött az idő, hogy a fa alá egy konzol kerüljön, de nem igazán tudod eldönteni a tengernyi kínálatból, hogy melyik is lenne az ideális? Most ismerkedsz a videojátékok világával? Konzolválasztó varázslónk segítségével néhány lépésben megtudhatod, mely gépcsomag lenne számodra ideális.

img
Kiemelt hír

Szállítási információk

A december 21. 18:00 óráig beérkezett raktáron lévő termékekre beérkezett rendeléseket tudjuk Karácsonyig teljesíteni. Ha még nem tudtál dönteni, de szeretnél a fa alá Konzolvilágtól valamit akkor várunk szeretettel országosan 7 üzletünkben! 

img
Kiemelt hír

Újra Pokémon-mester lehetsz!

Újabb Nintendo 3DS-exkluzív Pokémon szerepjátékkal gazdagíthatják gyűjteményüket hamarosan a franchise rajongói, a Pokémon Sun & Moon révén ugyanis újfent óriási vadászatra indulhatunk, amelynek során igazi Pokémon mester lehet belőlünk.

img
Kiemelt hír

Ajándéktárgyak fanatikusoknak

Egy gamert, egy igazi kockát nem csak azzal tudsz megörvendeztetni karácsonykor, ha játékot vagy konzolt, esetleg bármilyen ehhez kapcsolódó kiegészítőt vásárolsz neki. Éppen ellenkezőleg, ma már léteznek olyan videojátékokhoz kapcsolódó, hivatalosan licencelt merchandise termékek, mint a Good Loot által gyártottak, amelyek azon túl, hogy Magyarországon is elérhetők, minőségüket tekintve össze sem hasonlíthatók a legtöbb olcsó hamisítvánnyal.

 

 

 

img
Kiemelt hír

Okostelefont karácsonyra? Engedd meg, hogy segítsünk!

Az okostelefonok évek óta az egyik legkedveltebb karácsonyi ajándékok, és biztosak vagyunk benne, hogy idén sem lesz ez másként! Egy telefon vásárlása – pláne látatlanban –, azonban soha nem egyszerű feladat, hiszen jellemzően drága termékekről van szó, amelyek kapcsán nagyon könnyű rosszul dönteni. Mindez különösen igaz abban az esetben, ha az ember úgy rendel magának készüléket, éppen emiatt itt a Konzolvilágnál nagyon lényegesnek tartjuk, hogy már a termékleírások tekintetében a lehető legpontosabb tájékoztatást adjuk az egyes telefonok kapcsán. Ha azonban ennek ellenére sem tudnál dönteni, engedd meg, hogy segítsünk, és a figyelmedbe ajánljunk három eltérő árkategóriába tartozó, és különböző tudással rendelkező telefont, amelyek már bizonyítottak korábban, így egyik sem rossz választás, csak tudd, hogy melyik illik hozzád a leginkább!

 

 

 

 

img
Kiemelt hír

Játékok gyermekeknek

Habár sokan vannak azon a véleményen, hogy a videojátékok csak és kizárólag gyermekeknek és fiataloknak valók, ha viszont arra kerül a sor, hogy például a közelgő karácsony apropójából játékot vásároljunk ennek a korosztálynak, azonnal rádöbbenhetünk arra, hogy valójában mennyire felnőttes elfoglaltságról is van szó. Rengeteg alkotás ugyanis a 16 és 18 éven felüli korosztályt célozza meg, és bár természetesen akadnak kisebbeknek való szoftverek is, számukra sokkal nehezebb jól dönteni a szigorú korbesorolás és az egyéb tényezők miatt. Ha neked is ez a problémád, pedig szeretnéd gyermekedet egy jó videojátékkal meglepni, akkor engedd meg, hogy a figyelmedbe ajánljunk néhány potenciális jelöltet!">

 

 

 

img
Kiemelt hír

Minek örül egy gamer?

A kézzel fogható videojátékok mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a rajongók körében a digitális játékok, amelyek forgalmazását az idei évben a Konzolvilág is megkezdte már. Digitális formában azonban nemcsak tőlünk vásárolhatsz játékszoftvereket magadnak, hanem a két nagy konzol online szolgáltatásain, valamint a Steamen keresztül egyaránt.

 

 

img
Kiemelt hír

Mit tud egy PS4 Slim, egy PS4 Pro és egy Xbox One S?

A kézzel fogható videojátékok mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a rajongók körében a digitális játékok, amelyek forgalmazását az idei évben a Konzolvilág is megkezdte már. Digitális formában azonban nemcsak tőlünk vásárolhatsz játékszoftvereket magadnak, hanem a két nagy konzol online szolgáltatásain, valamint a Steamen keresztül egyaránt.

 

 

img
Kiemelt hír

Játékot vennél ajándékba? Így derítsd ki, hogy melyik lenne a jó választás!

Amennyiben te is elhatároztad, hogy barátodnak, barátnődnek vagy gyermekednek videojátékot veszel karácsonyra, és feltétlenül szeretnél a kiválasztott kedvében járni úgy, hogy közben azért a meglepetés öröme is megmaradjon, akkor bizonyára neked is elkél némi segítség. Pláne úgy, ha korábban azt sem tudtad, hogy mi fán teremnek a videojátékok! Aggodalomra azonban semmi ok, csak fogadd meg az alábbi tanácsokat, és garantáltan nem kell lemondanod sem a jó választásról, sem a meglepetésről!

img
Kiemelt hír

Rendeld elő a Dead Rising 4-et MOST!

Frank West újra visszatért, és zabosabb, mint valaha, Willamette aprócska városában ugyanis éppen karácsony tájékán törtek át a vérszomjas zombik, így a nyugodt ünneplés helyett a veterán élőhalott-vadásznak előbb még le kell számolnia néhányezer vérszomjas szörnyeteggel a maga és a lakosság biztonságának érdekében.