Miért válaszd a Konzolvilágot?

A Konzolvilág Magyarország legnépszerűbb videojátékos webáruháza. De hogyan lehetséges ez? Mi különböztet meg minket a többiektől?

Az Ország boltja

Minden évben megrendezésre kerül Az Ország Boltja verseny, amelyben a vásárlók szavazatai alapján, a „játék” kategóriában 2016 óta minden alkalommal elnyertük a megtisztelő Ország Boltja népszerűségi díjat. Ez a fantasztikus elismerés nem jöhetett volna létre rajongóink és vásárlóink nélkül, akik elégedettségüket fejezték ki online webáruházunk szolgáltatásait illetően. Büszkék vagyunk rá, és nagyon hálásak vagyunk minden szavazatért. A fejlesztéseink, kedvezményeink, bővülő termékpalettánk és törzsvásárlói rendszerünkön túl mindig törekedünk arra, hogy személyes kapcsolatba kerüljünk vásárlóinkkal és, hogy üzleteinkbe jó legyen betérni.

Megbízható bolt

A Konzolvilág 2004 óta, több mint 20 éve áll a játékosok szolgálatában. Azóta töretlen lelkesedéssel igyekszünk minden egyes nap fejlődni, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk vásárlóink számára. Tekintsd meg korábbi vásárlóink véleményét az árukereső segítségével. Magyarországon, egyedülálló módon a Sony és a Microsoft közvetlen partnerei vagyunk. Ennek köszönhetően rendkívül kedvező árakat tudunk kínálni, nem mellesleg minden termékünkre érvényes a hivatalos, gyári garancia.

 

Egy igazi közösség minden játékosnak

A Konzolvilág több, mint egy webáruház. Nálunk egy hatalmas közösség tagja lehetsz, ahol mindig értesülsz a legfrissebb információkról, és bárkihez fordulhatsz kérdéseiddel. Amennyiben még nem tetted meg, kövesd és lájkold Facebook oldalunkat, és legyél tagja Te is az ország egyik legnagyobb játékos közösségének!

Heti akciók

Vásárlóinkat minden héten 10-80% árengedménnyel, limitált darabszámban elérhető akciós termékekkel várjuk.

Tovább a heti akcióhoz

További tartalom betöltése.