Kívánságlista

Twitch digitális kód - 50 EUR

PC
Mobil
18 899 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Szaküzletek készletinformációja
 • Nem rendelhető
  Részletek
 • Nem rendelhető,
  Részletek
 • Megjelenés
  2020-01-01
 • Garancia
  nincs

Twitch digitális kód - 50 EUR letöltésének folyamata

Twitch digitális kód - 50 EUR digitális kód hozzáférés

Twitch digitális kód - 50 EUR ismertető


Beváltás:

A kártya beváltásához érvényes Twitch-fiókkal kell rendelkezned.

1. Látogass a twitch.tv/redeem címre
2. Add meg az ajándékkódot

"Az ajándékkártya csak azon fiókok számára válható be, amelyek ajándékkártya-egyenlegén euróban kifejezett összeg szerepel.*

Felhasználási feltételek

Közösségeket építünk az interaktív, sokszínű és mindig újszerű élő tartalom köré.

Felhasználási feltételek

Az ajándékkártya megvásárlásával elfogadod a Twitch értékesítési feltételeit, illetve az alábbi felhasználási feltételeket:

A kártyát kizárólag 13. életévüket betöltött felhasználók válthatják be a twitch.tv webhelyen, valamint a kártya csak a Twitch által forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra, illetve a twitch.tv webhelyen vagy annak alkalmazásain keresztül értékesített termékekre váltható be. A kártya visszaváltására, visszatérítésére vagy készpénzre való beváltására nincs lehetőség, kivéve abban az esetben, ha a hatályos jogszabályok máshogyan rendelkeznek. A kártyával nem vásárolhatóak további ajándékkártyák. A kártya és a kártya mögötti érték nem jár le. A kártya nem tölthető fel. A kártya használatát nem terhelik díjak.

A kártyát használd a kártya értékével megegyező készpénzként. A Twitch nem vállal felelősséget az elvesztett, eltulajdonított, sérült, megsemmisített vagy elhagyott kártyákért, illetve a kártya engedély nélküli felhasználásáért. A kártya kibocsátója a Twitch Interactive, Inc. A twitch.tv/legal/giftcard webhelyen további felhasználási feltételeket olvashatsz, illetve tájékoztatást kaphatsz a kártya beváltásáról is. Az ügyfélszolgálattal a help.twitch.tv címen léphetsz kapcsolatba.

* Az euróban kifejezett egyenleggel rendelkező fiókok jelenleg a következő országokban érhetőek el: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia és Spanyolország."


További tartalom betöltése.