Betöltés...

Eredményeink, díjaink

Az Ország boltja (2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023)

Az Ország Boltja verseny célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével kiderüljön, melyek a legkiválóbb minőségű szolgáltatást nyújtó, valamint a legnépszerűbb webáruházak. Ebben a versenyben bármely bolt ingyenesen részt vehet, és három részből áll: a minőségi, a népszerűségi és az Ország Boltja fődíjért folyik. Büszkék vagyunk rá, hogy 2016 óta vásárlóink szavazataikkal minden évben hozzásegítettek bennünket a „játék” kategória népszerűségi díjához. Köszönjük!

Microsoft – Az Év Partnere (2017)

A Microsoft Partner Awards díjak olyan Microsoft partnereket részesítenek elismerésben, amelyek figyelemre méltó Microsoft-alapú megoldásokat fejlesztettek ki, és vittek piacra a megelőző évben. Ez a díj az országok szintjén oszt elismeréseket olyan cégeknek, amelyek üzleti kiválóságról és szoros partnerségi kötelékről tesznek tanúbizonyságot a közös ügyfelek részére nyújtott Microsoft termékek piacra vitelében.

Megbízható bolt

Árukereső – Megbízható bolt (2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023)

Az Árukereső „Megbízható bolt” programja a vásárlók érdekében jött létre, és célja, hogy az internetes boltok minél jobb kiszolgálást nyújtsanak. A szolgáltatás az online boltoktól már ténylegesen vásárolt felhasználók véleményét továbbítja a vásárlás előtt állók részére. Ezt a minősítést csak azok a boltok kaphatják meg, amelyekkel a vásárlók hosszabb időn keresztül is elégedettek, éppen ezért nagyon fontos értékmérője és mutatója az adott webáruház teljesítményének.

 

Az Év Internetes Kereskedője

Az egyes kategóriákban a 21 legtöbb közönségszavazatot kapott kereskedőt a Testbirds crowdtester felhasználói szűkítik egy 11-es listára. A top 11-be került kereskedőt neves szakmai grémium zsűrizi, és választja ki a győzteseket objektív és szubjektív szempontok alapján, titkos szavazás útján. Az Év Internetes Kereskedője díjazottak tehát a közönség és a szakma igényeinek is maximálisan megfelelnek. Az Év Internetes Kereskedője programban elért eredményeink:
  • 2018: II. hely (nagyvállalati kategória)
  • 2019: II. hely (nagyvállalati kategória)
  • 2020: II. hely
  • 2020: Közönségdíj
  • 2020: Környezetvédelem Díj

Microsoft Partneri Díjak

A Microsoft a Partneri Díjakkal olyan vállalatokat ismer el, melyek az innovációban, vagy más Microsoft ERP alapú megoldások értékesítésében, üzleti megoldások fejlesztésében és támogatásában egyaránt kimagaslóan teljesítettek az adott évben. Microsoft Partneri Díjaink:
  • A legtöbb értékesített Xbox 360 konzol
  • A legtöbb értékesített Xbox kiegészítő
  • Az Év Gaming Partnere (2017)
Microsoft Partneri Díjak
Microsoft Partneri Díjak
Microsoft Partneri Díjak

Silver Play Button – Konzolvilág Ricsi

A YouTube Partner-díjak olyan elismerések, melyekkel a leglátogatottabb csatornákat díjazzák. A díjazás alapja a csatornára feliratkozók száma. Konzolvilág Ricsi YouTube csatornája a 100.000 feliratkozót elérve kapta meg a Silver Play Button díjat. Magyarország egyik legnépszerűbb csatornájára több, mint 130 ezer felhasználó iratkozott eddig fel.

Silver Play Button – Konzolvilág Ricsi

További tartalom betöltése.