Tisztelt Vásárlóink! Országszerte 23 üzletünk minden nap nyitva tart a bevásárlóközpontok nyitásától 15 óráig. Szolnoki üzletünk zárva tart. Házhozszállításunk továbbra is késedelem nélkül működik.

Eredményeink, díjaink

Az Ország boltja (2016, 2017, 2018, 2019)

Az Ország Boltja verseny célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével kiderüljön, melyek a legkiválóbb minőségű szolgáltatást nyújtó, valamint a legnépszerűbb webáruházak. Ebben a versenyben bármely bolt ingyenesen részt vehet, és három részből áll: a minőségi, a népszerűségi és az Ország Boltja fődíjért folyik.
Ország boltja 2016
Ország boltja 2017
Ország boltja 2018

Microsoft – Az Év Partnere (2017)

A Microsoft Partner Awards díjak olyan Microsoft partnereket részesítenek elismerésben, amelyek figyelemre méltő Microsoft-alapú megoldásokat fejlesztettek ki és vittek piacra a megelőző évben. Ez a díj az országok szintjén oszt elismeréseket olyan cégeknek, amelyek üzleti kíválóságról és szoros partnerségi kötelékről tesznek tanúbizonyságot a közös ügyfelek részére nyújtott Microsoft termékek piacravitelében.
Megbízható bolt

Árukereső – Megbízható bolt (2015, 2016, 2017, 2018)

Az Árukereső „Megbízható bolt” programja a vásárlók érdekében jött létre, és célja, hogy az internetes boltok minél jobb kiszolgálást nyújtsanak. A szolgáltatás az online boltoktól már ténylegesen vásárolt felhasználók véleményét továbbítja a vásárlás előtt állók részére. Ezt a minősítést csak azok a boltok kaphatják meg, amelyekkel a vásárlók hosszabb időn keresztül is elégedettek.
Megbízható bolt
Megbízható bolt
Megbízható bolt
Megbízható bolt

Az Év Internetes Kereskedője (II. helyezett nagyvállalati kategóriában, 2018)

Az egyes kategóriákban a 21 legtöbb közönségszavazatot kapott kereskedőt a Testbirds crowdtester felhasználói szűkítik egy 11-es listára. A top 11-be került kereskedőt neves szakmai grémium zsűrizi, és választja ki a győzteseket objektív és szubjektív szempontok alapján, titkos szavazás útján. Az Év Internetes Kereskedője díjazottak tehát a közönség és a szakma igényeinek is maximálisan megfelelnek.
Az Év Internetes Kereskedője

Microsoft Partneri Díjak

A Microsoft a Partneri Díjakkal olyan vállalatokat ismer el, melyek az innovációban, vagy más Microsoft ERP alapú megoldások értékesítésében, üzleti megoldások fejlesztésében és támogatásában egyaránt kimagaslóan teljesítettek az adott évben.

  • A legtöbb értékesített Xbox 360 konzol
  • A legtöbb értékesített Xbox kiegészítő
  • Az Év Gaming Partnere (2017)
Microsoft Partneri Díjak
Microsoft Partneri Díjak
Microsoft Partneri Díjak

Silver Play Button – Konzolvilág Ricsi

A YouTube Partner-díjak olyan elismerések, melyekkel a leglátogatottabb csatornákat díjazzák. A díjazás alapja a csatornára feliratkozók száma. Konzolvilág Ricsi YouTube csatornája a 100,000 feliratkozót elérve kapta meg a Silver Play Button díjat. Magyarország egyik legnépszerűbb csatornáján már több, mint 1500 videó tekinthető meg, a feliratkozók száma pedig a 120 ezret is meghaladja!
Silver Play Button – Konzolvilág Ricsi
További tartalom betöltése.