Betöltés...
Kívánságlista

Roblox Ajándékkártya Digitális 3500 HUF

Több platform
3 500 Ft
Bruttó ár
 • Termékazonosító
  200208636
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • INGYENES szállítás Foxposttal*
 • Szaküzletek készletinformációja
 • Rendelhető
  Részletek
 • Rendelhető
  Részletek
 • Megjelenés
  2023-12-07
 • *Vásárolj 10 000 Ft felett és kérd csomagodat Foxpost csomagautomatába most INGYEN!

Roblox Ajándékkártya Digitális 3500 HUF letöltésének folyamata

Roblox Ajándékkártya Digitális 3500 HUF digitális kód hozzáférés

Roblox Ajándékkártya Digitális 3500 HUF ismertető

Hozz ki még többet a Robloxból! • Díszítsd fel az avatárod, és oldj fel további előnyöket a kedvenc élményeidhez minden alkalommal, amikor Roblox ajándékkártyákkal vásárolsz Robuxot (a Roblox virtuális pénzét). • Exkluzív virtuális tárgyakhoz, havi Robux-juttatáshoz és továbbiakhoz is juthatsz, ha az ajándékkártyádat Roblox Premium előfizetésre váltod be! • A Roblox ajándékkártya digitális kódjának beváltásakor ingyenes virtuális tárgyat kapsz! • A Roblox egy globális platform, amelyen naponta milliók találkoznak és fedeznek fel, csevegnek és lógnak együtt a közösség tagjai által létrehozott, magával ragadó 3D-s élmények millióiban.

1. Lépj a böngésződben a Roblox.com/redeem webhelyre 2. Jelentkezz be, vagy hozz létre egy fiókot 3. Keresd meg a PIN-kódod, és add meg a webhelyen 4. Vásárolj a keretedből Robuxot vagy Roblox Premium előfizetést.

SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Ennek a kártyának a megvásárlásával, elfogadásával vagy kiváltásával Ön (vagy az Ön szülője vagy gyámja, amennyiben Ön a 18. életévét még nem töltötte be) elfogadja a jelen szerződési feltételeket és a Roblox Felhasználási Feltételeket (elérhető: www.roblox.com/termsofuse), azzal, hogy mind a kettő megváltozhat. Ez a kártya csak a www.roblox.com honlapon váltható ki Roblox kreditekért, amelyek csak Robux vagy Roblox Prémium Előfizetés (elérhetősége és a díja megváltozhat – lásd https://www.roblox.com/upgrades/robux) megvásárlására használhatók fel. Ez a kártya nem visszatéríthető és készpénzre nem váltható, kivéve, ha azt jogszabály írja elő. Ennek a kártyának a kiváltásához és a Roblox kreditek felhasználásához internet-hozzáféréssel kell rendelkeznie és létre kell hoznia egy Roblox fiókot. A viszonteladás tilos. A Roblox nem tartozik felelősséggel, ha ezt a kártyát az Ön engedélye nélkül használják, valamint a kártya elvesztése, ellopása vagy sérülése esetén sem. Ezt a kártyát a Roblox Prepaid Company, LLC bocsátotta ki és kizárólag a Roblox Prepaid Company, LLC vonatkozásában jelent kötelezettséget. A általános szerződési feltételek teljes, választottbírósági megállapodást és a kollektív keresetről történő lemondást is tartalmazó szövegéért kérjük látogassa meg a www.roblox.com/giftcardterms honlapot. © 2023 Roblox Corporation. Minden jog fenntartva.

További tartalom betöltése.

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk
a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles

QR kód