PS5

PS5 ismertető

A Sony újgenerációs konzolja, a PlayStation 5 minden korábbinál élethűbb élményt kínál a játékosoknak, nemcsak grafikai, hanem minden szempontból! A PS5 olyan izgalmas újításokat vonultat fel, amik új szintre emelik a játékélményt. AMD Zen2 architektúrájú processzorával és Navi technológiás grafikus chipjével a PS5 egy óriási teljesítményű, bivalyerős konzol, amely fotorealisztikus látvány megjelenítésére képes, és támogatja akár a 8K felbontást és a 120 fps képfrissítést is.

Ahogy azt a japán konzolgyártótól megszokhattuk, a Sony az ötödik generációs PlayStation konzolhoz is új innovációkkal készült. A futurisztikus, fehér-fekete külső alatt csúcsminőségű hardver rejtőzik, amit a 4K felbontású, 60 fps játékokhoz fejlesztettek ki, akár raytracing (sugárkövetés) képességekkel együtt. A konzol három fő alkotóeleme az AMD Zen 2 processzora, az RDNA 2 rendszerű, 10+ TFLOPS kapacitású grafikus kártya, és az egyedi fejlesztésű SSD, amely minden más konzolnál és PC-nél gyorsabb adatátviteli sebességre képes. Ennek köszönhetően új távlatok nyílnak meg a játékok előtt, akár komplett világokat lehet betölteni másodpercek alatt, és a legtöbb játékban búcsút mondhatunk mindennemű töltőképernyőnek.

A PlayStation 5 másik nagy újítása a kontrollerben keresendő. A konzolhoz adott új, DualSense fantázianevű kontroller a legkényelmesebb és legfejlettebb ilyen jellegű eszköz, amit a Sony valaha gyártott. A haptikus visszajelzésnek köszönhetően nem pusztán rezgést, de konkrét érzéseket is közvetít a játékos felé. Például érezhetjük az esőcseppeket a kezünkön, vagy azt, hogy a sárban csúszik egy autó. Az adaptív ravaszok ellenállása változtatható, így valóban érezhető, ahogy felkeményedik a fékpedál, vagy ahogy felhúzunk egy íjat. A PS5 DualSense kontrolleren természetesen továbbra is megtalálható az érintőpárna, mikrofon, hangszóró, sőt még azt is érzékeli, ha ráfújunk.

A Sony szintén nagy hangsúlyt fektet a térhangzásra, amelynek neve Tempest Audio, és új mércét ígér a térbeli hangzást illetően. Akár több száz objektum térbeli elhelyezkedését is képes visszaadni egyszerre, ezáltal új szintre emelheti a játékok hangzását. Minden objektumot, ellenfelet, lövedéket és a játékok további elemeit a térben hallhatjuk magunk körül, tisztábban, mint korábban bármikor. Ez pedig helyzeti előnyt jelenthet a játékokban, akár a gép, akár más játékosok ellen játszunk. A PlayStation 5 konzol kétféle változatban kapható. A hagyományos kiadásban megtalálható a 4K UHD Blu-Ray meghajtó, amely a lemezes játékok, illetve Blu-Ray és DVD filmek lejátszására képes. Ha valaki már nem érdeklődik a fizikai média iránt, az olcsóbban beszerezheti a PlayStation 5 Digital Edition konzolt, amely lemezmeghajtó nélkül kapható, ezáltal nemcsak megfizethetőbb, de karcsúbb kialakítású is egyben.

Bivalyerős hardverrel, raytracing támogatással, új típusú térhangzással, forradalmi kontrollerrel és számos más innovációval a PlayStation 5 az új csúcsot képviseli a PlayStation konzolok között. Egy valóban új generáció, amely merőben új szintre emeli a konzolos játékélményt.

TOP termékek

Kiemelt termékek

Előrendelések

Aktuális előrendelhető termékek
1 FIFA 23 PS5 FIFA 23 PS5
18 999 Ft Bruttó ár
2 FIFA 22 PS5 FIFA 22 PS5
13 999 Ft Bruttó ár
3 Cyberpunk 2077 PS4 Cyberpunk 2077 PS4
11 990 Ft Bruttó ár
4 God of War: Ragnarök PS5 God of War: Ragnarök PS5
26 890 Ft Bruttó ár
5 Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition PS5 Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition PS5
27 890 Ft Bruttó ár
6 Demon's Souls (Remake) PS5 Demon's Souls (Remake) PS5
27 890 Ft Bruttó ár
7 Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5 Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5
20 890 Ft Bruttó ár
8 Sackboy: A Big Adventure PS5 Sackboy: A Big Adventure PS5
24 890 Ft Bruttó ár
9 Destruction AllStars PS5 Destruction AllStars PS5
6 990 Ft Bruttó ár
10 PlayStation®5 (PS5) Grey Camouflage PULSE 3D™ Wireless Headset PS5 PlayStation®5 (PS5) Grey Camouflage PULSE 3D™ W... PS5
37 890 Ft Bruttó ár
Előrendelések
Aktuális előrendelhető termékek
13JAN. One Piece Odyssey PS5 25 890 Ft
13JAN. Dragon Ball Z: Kakarot PS5 12 890 Ft
13JAN. One Piece Odyssey Collectors Edition PS5 89 990 Ft
24JAN. Forspoken PS5 24 890 Ft
26JAN. The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition PS5 15 890 Ft
27JAN. Dead Space PS5 28 890 Ft
További előrendelések
További tartalom betöltése.