img

Most becserélheted megunt konzolod és videojátékaidat

Ha neked is van néhány olyan játék a gyűjteményedben, ami már csak a port fogja a polcon, vagy épp lecserélnéd használt konzolod akkor most eljött a Te időd, legújabb akciónk részeként ugyanis a Konzolvilágnál könnyedén újakra cserélheted megunt játékszoftvereidet és konzolodat.

Amennyiben te is szeretnél élni ezzel a szuper lehetőséggel, nincs más dolgod, mint elhozni üzletünkbe megunt...

  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • illetve Xbox 360 konzolod vagy játékaidat,

...vagy küldd el nekünk saját költségedre postai úton (1134 Budapest, Váci út 51/a), és egy rövid állapotfelmérést, illetve tesztelést követően árajánlatot teszünk a behozott, illetve beküldött termékekre.

...rögtön hazaviheted a legújabb sikercímeket..."

Ha a játékok vagy konzolod minősége megfelel az elvárásainknak – a visszautasítás jogát rossz állapot esetén fenntartjuk –, akkor a felajánlott összeget máris levásárolhatod nálunk, így rögtön hazaviheted a legújabb sikercímeket – több beszámított termék esetén akár ingyen is.

Ha épp platformot váltottál az sem akadály, mert a felsorolt konzol játékokat (és konzolokat) bármire beszámítathatod. Ha tehát használt Xbox One játékot hozol be és PS4 játékot vinnél az is lehetséges és a fordítottja is. Ha pedig használt Xbox 360-ad hozod be, akkor beszámítathatod Xbox One-ra és PS4-re is.

Az általunk felajánlott összeget készpénzre váltani nem áll módunkban, ellenben törzsvásárlói kártyán jóváírhatjuk, így azt akár később is lehetőséged lesz majd levásárolni nálunk.

A használt játék és konzol beszámítási árakat központilag határozzuk meg egy folyamatosan frissített árlistán. Ha erre, esetleg a bővebb részletekre vagy kíváncsi, csak gyere be hozzánk, és kérdezd eladóinkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 1 445 1777-es telefonszámon, illetve a hasznalt@konzolvilag.hu e-mail címen.

 További tartalom betöltése.