img

Megérkezett a Tekken 8

Több, mint hat évvel a hetedik rész után megjelent a Tekken 8, a Bandai Namco Entertainment legendás verekedős sorozatának legújabb epizódja!

A Bandai Namco Entertainment sosem bízza a véletlenre a Tekken sorozat sikerét. A piacon lévő talán leglátványosabb 3D-s bunyós játéksorozat minden kiadása az aktuális technológia határait feszegeti, filmszerű átvezetőkkel, hihetetlen látvánnyal és részletesen kidolgozott és animált, ütős karakterekkel. A Tekken 8 sem szakítja meg ezt a hagyományt, szinte mindent kihoz az aktuális gépekből, köszönhetően az Unreal Engine 5 grafikus motornak, és néhány izgalmas játékmeneti újításnak.

A Tekken 8 történetében tovább folytatódik Jin Kazama és Kazuya Mishima pokoli küzdelme a hatalomért, miközben a világ lángokban áll, és megrendezik a legújabb Vasököl Bajnokságot. Új és visszatérő harcosok gyűlnek össze a világ minden tájáról, hogy megmérkőzzenek a győzelemért – a nyolcadik részben 32 karakter közül lehet választani. A hagyományos „sztori” mód mellett a Tekken 8-ban debütál az új egyjátékos mód, az Arcade Quest. Hozd létre saját, egyedi avatárodat, és élvezd a Tekken életet! Látogass el a helyi játéktermekbe, és győzz le riválisokat, miközben saját történetedet írod, így elsajátíthatod a Tekken 8 alapjait és különleges lehetőségeit. Nyiss meg változatos testreszabási elemeket, öltözékeket avatárod számára, illetve új karaktereket és más extrákat.

A fejlesztők a játékmenetet sem hagyták érintetlenül. A legnagyobb újdonság a Heat rendszer, ami az agresszív játékmenetet ösztönzi, segítségével még keményebb támadásokat lehet előhívni, nem beszélve a mindent vivő Heat Smash kombókról. Ha pedig kevés az életerő, akkor ideje bevetni a Rage Artot, egy olyan erős speciális mozdulatot, ami bármelyik meccs kimenetelét megfordíthatja. A tükörsima mozgással és újgenerációs grafikával párosítva ez az új játékmenet garantáltan lenyűgöz mindenkit, aki rajong a verekedős játékokért!

Minden eddiginél komolyabb tartalmával, soha nem látott látványvilágával és izgalmas játékmenetével a Tekken 8 egy grandiózus kaland, és a legjobb, hogy már kapható PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re! Keresd a normál és Ultimate kiadásokat üzleteinkben, vagy rendeld meg webáruházunkból néhány kattintással!



További tartalom betöltése.