img

Itt a PS5-re optimalizált The Last of Us: Part II Remastered

Minden idők egyik legnagyobb becsben tartott kalandjátéka, a The Last of Us: Part II Remastered most már új tartalmakkal és PS5-re szabott látvánnyal is elérhető!

2020-ban a Naughty Dog a The Last of Us: Part II játékkal kétségtelenül egy időtlen klasszikust alkotott. A játék látványvilága, részletesen kidolgozott karakterei és mély, magával ragadó története játékosok millióit nyűgözte le. A játék most felújított formában, a PlayStation 5 képességeihez igazított grafikával és új tartalmakkal érhető el a Remastered kiadásnak köszönhetően.

A legendás történet második felvonásában tovább folytatódik a Naughty Dog nagysikerű túlélő kalandja, amelyből megismerheted az összeomlott civilizáció utolsó segélykiáltását is. Mintegy 5 évvel az első rész eseményei után a fertőzöttek még mindig komoly problémát okoznak a túlélők számára, de Joel és Ellie jól tudja, hogy gyakran sokkal nagyobb veszélyt jelentenek rájuk az egészségesen maradt emberek! A The Last of Us Part II-ben Ellie felett veheted át az irányítást egy újabb izgalmas és fordulatos történet keretein belül, amelyben ismét lehetőséged nyílik részt venni fedezékalapú harcokban, őrült kalandokban, miközben felfedezhetsz egy elragadóan szép, ám veszélyekkel teli posztapokaliptikus világot.

A Remastered változat PlayStation 5 konzolon nagyobb felbontású textúrákat, távolabbra kirajzolt részleteket és 60 fps képfrissítést kínál. Ám ami ennél is fontosabb, az a vadonatúj No Return játékmód, amelyben próbára teheted túlélőképességeidet a hordákban rád támadó fertőzöttekkel szemben. A játékmenetet pedig natív, teljes értékű DualSense integráció és haptikus rezgés emeli még magasabb szintre.

Ha eddig még nem játszottál vele, akkor most legteljesebb formájában pótolhatod be a The Last of Us: Part II-t. Ha pedig már ismered, akkor a továbbfejlesztett látvány és az új játékmód garantál egy újabb végigjátszást! Keresd mától üzleteinkben, vagy rendeld meg webáruházunkból azonnal!



További tartalom betöltése.