Használt konzolok, játékok

Használt konzolok, játékok - ismertető

Szeretnéd becserélni megunt játékaidat, hogy helyette kipróbálhass valami újat? Ha igen, akkor van egy jó hírünk a számodra! Hozd be hozzánk gyűjteményed azon darabkáit, amelyek már nem kellenek neked, és mi beszámítjuk árukat! Nincs más dolgod tehát, mint eljuttatni üzletünkbe használt játékaidat, vagy megunt konzolodat, ahol munkatársaink azonnal leellenőrzik és kipróbálják a kapott terméket annak érdekében, hogy megbizonyosodhassanak azok túladhatóságáról.

Amennyiben mindent rendben találnak az általad behozott dolgokkal kapcsolatban, máris kezdhetsz válogatni hatalmas kínálatunkból, ahonnan újabb játékokat, konzolokat vagy kiegészítőket vihetsz haza – akár teljesen ingyen. A lehetőség kapcsán nagyon fontos, hogy bármilyen játékot vagy konzolt is hozol be, nem vagy köteles ugyanazon gyártó termékére becserélned azt. Amennyiben tehát egy használt Xbox One-t cserélnél be, nyugodtan kérhetsz helyette egy új PS4-et és fordítva, de ugyanez igaz a használt játékszoftverekre is. Jelenleg a használt Xbox One játékok mellett szintén használt PS4 játékokat, a hozzájuk tartozó konzolokat, és Xbox 360-akat számítunk csak be – utóbbit szintén szoftverekkel és kiegészítőkkel együtt!

A beszámítási árakat központilag határozzuk meg egy folyamatosan frissített árlistán. Ha erre, esetleg a bővebb részletekre vagy kíváncsi, csak gyere be hozzánk, és kérdezd eladóinkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 1 445 1777-es telefonszámon, illetve a hasznalt@konzolvilag.hu e-mail címen. Ez pedig még nem minden, hiszen a készleten lévő használt termékeket te is megvásárolhatod tőlünk, ezáltal óriási kedvezményekkel juthatsz hozzá garantáltan ellenőrzött és bevizsgált játékokhoz vagy konzolokhoz.

Ha tehát használd konzolt vagy játékot vásárolnál, akkor válogass kedvedre újgenerációs, karcmentes PS4 és Xbox One modelljeink közül, amelyekre kivétel nélkül egy év garanciát vállalunk. Fontos, hogy minden használt konzolunk szigorúan bevizsgált darab, mindemellett pedig újszerű állapottal rendelkezik, illetve egy évesnél fiatalabb, és eredeti gyári dobozban található.

Fontos tudnivaló: Bundle Copy, azaz konzol mellé csomagolt játékszoftvereket nem áll módunkban beszámítani!

További tartalom betöltése.