Használt konzolok, játékok

Használt konzolok, játékok - ismertető

Amennyiben te is szeretnél élni ezzel a szuper lehetőséggel, nincs más dolgod, mint elhozni üzletünkbe megunt...

  • PlayStation 4 játékaidat
  • PlayStation 5 konzolodat* vagy játékaidat
  • Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series konzolodat* vagy játékaidat

Konzolok esetébensaját költségedre postai úton is lehetőséged van elküldeni azt a 1134 Budapest, Váci út 51/A címre, és egy rövid állapotfelmérést, illetve tesztelést követően árajánlatot teszünk a behozott, illetve beküldött termékekre. Játékszoftverek esetében kizárólag üzleteinkben (kivéve: Dunakeszi átvételi pont) van lehetőség beszámításra.

...rögtön hazaviheted a legújabb sikercímeket..."

Ha a játékok vagy konzolod minősége megfelel az elvárásainknak – a visszautasítás jogát rossz állapot esetén fenntartjuk –, akkor a felajánlott összeget máris levásárolhatod nálunk, így rögtön hazaviheted a legújabb sikercímeket – több beszámított termék esetén akár ingyen is.

Ha épp platformot váltottál az sem akadály, mert a felsorolt konzol játékokat (és konzolokat) bármire beszámítathatod. Ha tehát használt Xbox One játékot hozol be és PS4 játékot vinnél az is lehetséges és a fordítottja is. 

Az általunk felajánlott összeget készpénzre váltani nem áll módunkban, ellenben törzsvásárlói kártyán jóváírhatjuk, így azt akár később is lehetőséged lesz majd levásárolni nálunk.

A használt játék és konzol beszámítási árakat központilag határozzuk meg egy folyamatosan frissített árlistán. Ha erre, esetleg a bővebb részletekre vagy kíváncsi, csak gyere be hozzánk, és kérdezd eladóinkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 1 445 1777-es telefonszámon, illetve a info@konzolvilag.hu e-mail címen. Fontos, hogy e-mail esetén szöveges listát küldj a beszámítandó játékokról.

*A konkrét gépek és kiadások beszámíthatóságáról érdeklődj telefonon, e-mailben, vagy személyesen üzleteinkben.

 

További tartalom betöltése.