Konzolvilág ajándékkártyák

Konzolvilág ajándékkártyák

 • Konzolvilág Ajándékkártya 5000 Ft
  AJÁNDÉKTÁRGY

  Konzolvilág Ajándékkártya 5000 Ft

  • KISZÁLLÍTÁS 1 NAPON BELÜL*
  • Nem rendelhető
  Kívánságlista
  5 000 Ft
  Bruttó ár
 • Konzolvilág Ajándékkártya 10000 Ft
  AJÁNDÉKTÁRGY

  Konzolvilág Ajándékkártya 10000 Ft

  • KISZÁLLÍTÁS 1 NAPON BELÜL*
  • Nem rendelhető
  Kívánságlista
  10 000 Ft
  Bruttó ár
 • Konzolvilág Ajándékkártya 20000 Ft
  AJÁNDÉKTÁRGY

  Konzolvilág Ajándékkártya 20000 Ft

  • KISZÁLLÍTÁS 1 NAPON BELÜL*
  • Nem rendelhető
  Kívánságlista
  20 000 Ft
  Bruttó ár

Konzolvilág ajándékkártyák ismertető

Változatlan címletek, környezettudatos megoldás: új Konzolvilág Ajándékkártyákat vásárolhatsz mostantól üzleteinkben.

A Konzolvilág Ajándékkártyák hosszú ideje kínálnak tökéletes megoldást ajándékozáshoz, bármilyen alkalomra, ha valakit szeretnél meglepni, de nincs konkrét elképzelésed róla, mit szeretne az illető. A háromféle címletben kapható kártyák tetszőleges módon vásárolhatók le webáruházunkban, így a megajándékozott tényleg azt kaphat belőle, amit igazán szeretne.

Mostantól új formában kaphatók a Konzolvilág Ajándékkártyák, kizárólag üzleteinkben! Az új, papíralapú kártyák zöld, környezettudatos megoldást jelentenek a korábbi műanyag kártyák helyett. Ami nem változott: továbbra is háromféle címletben, tetszőleges kombinációban vásárolhatók meg.

Térj be hozzánk, és élj az új Konzolvilág Ajándékkártyák által nyújtott lehetőséggel! Bármilyen alkalomra megfelelő ajándék lehet bárkinek, mindezt környezettudatos módon. Várunk szeretettel üzleteinkben országszerte!


Az ajándékkártyák használata rendkívül egyszerű, hiszen a kuponkódokat az online rendelés során lehet beváltani, így az adott összeg levonásra kerül a rendelés értékéből. Válaszd te is, és lepd meg vele szeretteidet, barátaidat!

Fontos tudnivalók:

Az ajándékkártya kizárólag a www.konzolvilag.hu weboldalon váltható be. A kupont a rendelési folyamat során, a „Kupon beváltása” mezőbe való beírással, majd a „Beváltás” gombra kattintva tudod aktiválni. A beváltás után a kártyán szereplő összeg kerül levonásra a rendelésedből. A kártyán lévő összeg csak egyszer használható fel, akár más fizetőeszköz bevonásával. Az ajándékkártya pénzre nem váltható, értékéből pénz nem adható vissza, újabb pénzösszeg nem tölthető a kártyára. A kártya elvesztése, sérülése vagy jogosulatlan használata esetén a Konzolvilág Kft. nem vállal felelősséget.

Általános szerződési feltételek a „Konzolvilág Ajándékkártyák” igénybevételéhez
Megrendelem