img

Sony PlayStation digitális nyereményjáték

Vásárolj digitális PlayStation terméket április 4 és május 1 között, és nyerd meg a 20 PlayStation ajándékkártya vagy Plus tagság egyikét!

A PlayStation ökoszisztéma lehetőséget nyújt rá, hogy dobozok és lemezek nélkül élvezz minden játékot! A beváltható kód formájában kapható játékok mellett PlayStation Plus tagság és PlayStation ajándékkártyák is rendelkezésre állnak, ezekkel gyorsan, biztonságosan, és bankkártya nélkül vásárolhatsz bármit a PlayStation Store-ban, legyen szó teljes játékokról, kiegészítőkről vagy virtuális pénzről. Most duplán jól járhatsz ezekkel a digitális termékekkel, ha ugyanis nálunk vásárolsz és nevezel, akár további ajándékkártyákat és Plus tagságot is nyerhetsz!

Nyereményjátékunk lényege, hogy azok között, akik 2022. április 4 és 2022. május 1 között vásárolnak nálunk digitális PlayStation terméket, kisorsolunk 20 szerencsés nyertest, akik PlayStation ajándékkártyával vagy PlayStation Plus tagsággal gazdagodhatnak.

Mit kell tenned a nevezéshez?

  • Vásárolj nálunk digitális PlayStation terméket (letölthető játékot, PlayStation ajándékkártyát vagy PlayStation Plus tagságot április 4 és május 1 között
  • Küldd el a vásárlást igazoló blokk vagy számla képét a jatek@konzolvilag.hu email címre

A beküldők között május 2-án, hétfőn sorsolunk húsz (20) nyertest, akik az email címükre kapják meg a következő nyeremények egyikét:

  • 5 db Playstation Store ajándékkártya 5,000 Ft értékben (digitális)
  • 5 db Playstation Store ajándékkártya 10,000 Ft értékben (digitális)
  • 5 db PS5 Playstation Plus kártya 3 hónapos (digitális)
  • 5 db PS5 Playstation Plus kártya 12 hónapos (digitális)

Válts te is digitális PlayStation termékekre, és nyerj!

Nyereményjáték szabályzat



További tartalom betöltése.