img

Okostelefont karácsonyra? Engedd meg, hogy segítsünk!

Az okostelefonok évek óta az egyik legkedveltebb karácsonyi ajándékok, és biztosak vagyunk benne, hogy idén sem lesz ez másként! Egy telefon vásárlása – pláne látatlanban –, azonban soha nem egyszerű feladat, hiszen jellemzően drága termékekről van szó, amelyek kapcsán nagyon könnyű rosszul dönteni. Mindez különösen igaz abban az esetben, ha az ember úgy rendel magának készüléket, éppen emiatt itt a Konzolvilágnál nagyon lényegesnek tartjuk, hogy már a termékleírások tekintetében a lehető legpontosabb tájékoztatást adjuk az egyes telefonok kapcsán. Ha azonban ennek ellenére sem tudnál dönteni, engedd meg, hogy segítsünk, és a figyelmedbe ajánljunk három eltérő árkategóriába tartozó, és különböző tudással rendelkező telefont, amelyek már bizonyítottak korábban, így egyik sem rossz választás, csak tudd, hogy melyik illik hozzád a leginkább!

 

 

 

 

Cikksorozatunkban szeretnénk sok információt átadni olyanoknak, akik most ismerkednek a videojátékok, konzolok világával. Esetleg olyanoknak, akik a karácsony miatt ajándékvásárláson törik a fejüket és kellene néhány jó tipp. De hasznos lehet olyanoknak is akik szeretnék jobban megismerni a videojátékokat és   Ha magadra ismertél, akkor a lehető legjobb helyen jársz. (A cikksorozat többi részét a számra kattintva találod: 1.2.3.4.5.6.7.8.9.)

Huawei P9 Lite

A Huawei P9 Lite egy olyan 100 ezer forint alatti Androidos okostelefon, amely a tökéletes belépő szintet képviseli. Fiatalos és egyben elegáns megjelenése már a dizájn terén azonnal magával ragadja az embert, de amiért igazán ajánlott, az leginkább az, hogy az egyik legjobb ár-érték arányt képviseli, hiszen olcsósága ellenére olyan erős hardver kapott benne helyet, ami általánosságban a nála lényegesen drágább készülékekre jellemző. A telefonban egy 8 magos Kirin processzor és 2GB RAM található, amivel a legnagyobb applikációk is könnyűszerrel futtathatók, és miközben a belső tárhely mérete 16GB lett, a full HD felbontásra képes képernyője mellé két kiváló képességekkel bíró kamerát is kapott, egy 8 megapixelest az előlapra, és egy 13 megapixelest hátra. Ha tehát olcsón akarsz egy jó okostelefont, a Huawei P9 Lite-ban nem fogsz csalódni!

Asus ZenFone 3 64GB Dual ZE552KL

Az Asus ZenFone 3 az imént említett Huawei-hez képest egy magasabb kategóriát képvisel az Androidos okostelefonok között, de ez természetesen nemcsak az ár, hanem a teljesítmény tekintetében is több helyen megmutatkozik. A páratlanul stílusos dizájn mellett egy nyolcmagos Snapdragon 625-ös processzor dolgozik benne, 4GB RAM memória társaságában, amivel a HD filmek és az összetett alkalmazások is akadozás- és problémamentesen jelennek meg az elragadó képminőségű kijelzőn, amit külön Gorilla Glass véd a karcolásoktól. A telefon 64 GB-os belső memóriát kapott, a kamerák terén pedig az előlapra egy 8-, a hátlapra pedig egy 16 megapixeles példány került elképesztően fejlett és modern technológiák kíséretében, aminek köszönhetően az Asus telefonja jelenleg a profi fényképezőgépekkel vetekedő képminőséget garantál. Ha egy erős kamerával és hardverrel rendelkező készüléket keresünk, a ZenFone 3 jó választás lesz!

Apple iPhone 7 128GB Gold

Az iPhone 7 az iPhone 7, nem igényel különösebb magyarázatot vagy bemutatást, hiszen mindenki ismeri az Apple zászlóshajóját, amely rendkívül magas ára ellenére korunk legdivatosabb okostelefonja. A készüléken Android helyett az Apple saját fejlesztésű iOS-rendszere fut, amely teljesítményben, tudásban, kezelhetőségben, vagy éppen a játékok és applikációk terén képes ugyanazt nyújtani, mint a nagy rivális, de a sajátos fejlesztések révén a gyengébb hardvereket is sokkal hatásosabban tudja kihasználni. Az iPhone 7 egy négymagos Apple A10 Fusion processzort és 2GB RAM-ot kapott, méghozzá ergonomikus, valamint páratlanul trendi megjelenés mellett, ami víz- és porállóságot is garantál a készüléknek. A telefon mndemellett a jelenlegi szabványoknak megfelelően két kamerával rendelkezik, így egy 7 megapixeles előlapi mellett egy 13 megapixeles hátlapi fényképezőgépet is kapott a gyártótól. Ha egy igazán trendi és nagy tudású okostelefont akarunk magunknak, ami kilóg a „tucat-Androidok” sorából, az iPhone 7 tökéletes választás lehet!

 



További tartalom betöltése.