img

A legjobb családi videojátékok karácsonyra

Nincs is annál szebb ezen a világon, mint amikor karácsonykor együtt van a család. Pontosabban van, mégpedig az, ha nemcsak összegyűlik a família apraja-nagyja, hanem közös videojátékozással múlatják el az idejüket. Ma már szerencsére rengeteg olyan játék kapható, amelyik direkt azt a célt szolgálja, hogy a család együtt szórakozhasson, így gyermek és felnőtt egyaránt jót mulasson a képernyő előtt ülve, állva vagy mozogva. Hogy melyek azok a játékok, amelyek a legalkalmasabbak erre? Lássuk:

 

 

Cikksorozatunkban szeretnénk sok információt átadni olyanoknak, akik most ismerkednek a videojátékok, konzolok világával. Esetleg olyanoknak, akik a karácsony miatt ajándékvásárláson törik a fejüket és kellene néhány jó tipp. De hasznos lehet olyanoknak is akik szeretnék jobban megismerni a videojátékokat és   Ha magadra ismertél, akkor a lehető legjobb helyen jársz. (A cikksorozat többi részét a számra kattintva találod: 1.2.3.4.5.6.)

Guitar Hero Live

A Guitar Hero Live segítségével lehetőségünk nyílik egy saját virtuális rock zenekar alapítására, így egy speciális gitárkontrollert akaszthatunk a nyakunkba, és egyszerre akár ketten is lehetőséget kapnak arra, hogy eljátsszák korunk legnagyobb slágereit, vagy klasszikusait. Egy igazi ügyességi játékról van szó, amelyben ritmusérzékünk kapja a központi szerepet, méghozzá folyamatosan bővülő dalkínálat és rengeteg játékmód társaságában. Gitárpárbaj a nagyi és az unoka között? Te és a gyermeked egy zenekarban? Ezt nem hagyhatod ki!

Kinect-játékok

A különféle Kinect-játékok garantáltan napokig, sőt hetekig a képernyő elé képesek szegezni az egész családot! A Kinect nem más, mint egy Xbox 360-ra és Xbox One-ra elérhető mozgásérzékelő kamera, amely lehetővé teszi, hogy a saját testünkkel irányítsuk a játékokat – mindezt akár egyszerre többen is! A Kinect-játékok segítségével vidáman mozgathatjuk meg az egész családot úgy, hogy közben mindenki jól szórakozik, legyen szó akár a különféle sportos kihívást garantáló Kinect Sports Rivals-ról, a táncos mulatozásra koncentráló Dance Central 3-ról vagy éppen a Csillagok Háborúja legnagyobb lézerkardos ütközeteit a nappalinkba varázsoló Kinect Star Wars-ról.

FIFA 17

A focit mindenki szereti, kik jobban, kik kevésbé, de nagyjából mindenki tisztában van a szabályokkal. A család férfitagjai pedig pláne, így ha szeretnénk örömet szerezni nekik, akkor érdemes leültetni őket a konzol elé karácsonykor a FIFA 17-tel. A virtuális futballozás ugyanis nemcsak egyedül nagy móka, hanem párban is, így garantált, hogy óriási bajnokságok, hatalmas rivalizálások és meccsek zajlanak majd a nappaliban, ha emellett döntünk.

Hasbro Family Fun Pack

Amennyiben szeretjük a társasjátékokat, és szeretnénk feldobni a nagy karácsonyi társasozások élményét, akkor a Hasbro Family Fun Pack garantáltan a legjobb választás lesz ehhez. Nem kell hozzá más, csak egy PS4 vagy egy Xbox One, valamint egy nagy kanapé, a játékban ugyanis egymásnak adogathatjuk a kontrollert, miközben olyan klasszikus társasjátékok digitális és interaktív változatait élhetjük át, mint a Monopoly, a Scrabble vagy a Rizikó. Ha le akarod kötni a gyermekeidet, próbáld meg ezzel, hiszen így a szemük előtt kelnek életre a legjobb társasok!

LEGO-játékok

A LEGO nemcsak az építőjátékok piacán nagyon népszerű, hanem a videojátékok világában egyaránt, így ma már számtalan univerzumot és filmes világot fedezhetünk fel a segítségükkel a Marvel és a DC képregényektől kezdve, a Harry Potter- és Gyűrűk Ura mozifilmeken át, az Indiana Jones vagy a Csillagok Háborúja sztorikig bezárólag. A kedves kis kalandok teljesen mentesek az erőszaktól, de ennek ellenére is rengeteg akciót és logikai fejtörőt tartalmaznak, miközben a bájossá és humorossá átalakított sztorikat egyszerre akár két játékos is átélheti. Kicsiket és nagyokat egyaránt garantáltan elvarázsol majd!

 

 



További tartalom betöltése.