img

Minek örül egy gamer?

A kézzel fogható videojátékok mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a rajongók körében a digitális játékok, amelyek forgalmazását az idei évben a Konzolvilág is megkezdte már. Digitális formában azonban nemcsak tőlünk vásárolhatsz játékszoftvereket magadnak, hanem a két nagy konzol online szolgáltatásain, valamint a Steamen keresztül egyaránt.

 

 

Cikksorozatunkban szeretnénk sok információt átadni olyanoknak, akik most ismerkednek a videojátékok, konzolok világával. Esetleg olyanoknak, akik a karácsony miatt ajándékvásárláson törik a fejüket és kellene néhány jó tipp. De hasznos lehet olyanoknak is akik szeretnék jobban megismerni a videojátékokat és   Ha magadra ismertél, akkor a lehető legjobb helyen jársz. (A cikksorozat többi részét a számra kattintva találod: 1.2.3.4.)

1. Mit szólnál egy jó pólóhoz?

Habár nagyon sok helyen lehet gamer relikviáknak beállított kiegészítőket vásárolni, olyan igazán minőségi és hivatalos termékeket, mint amilyeneket a Good Loot gyárt, csak nagyon kevés helyen. Szerencsére nálunk egy nagyon széles kínálatból válogathatsz, így ha tudod, hogy kiszemelted imádja a Fallout 4-et, a Mafia III-at, a Star Wars univerzumot, esetleg a Marvel képregényeket, akkor máris válogathatsz a legjobb minőségű pólók, sapkák, bögrék, pénztárcák, zoknik és egyebek között..

2. Jöhet egy új kontroller?

Titokban minden gamer arra vágyik, hogy egy menő színösszeállítással rendelkező, egyedi dizájnnal ellátott kontrollerrel játsszon, de a valóságban a többség sajnálja rá a pénzt. Pedig egy színes, limitált szériás vagy csak szimplán terepszínű DualShock 4, esetleg Xbox kontroller garantáltan mindenkinek a szívét megdobogtatja platformtól függetlenül.működéshez.

3. Jöhet inkább valami speciális kontroller?

Ha tudod, hogy az illető, akinek ajándékot szeretnél vásárolni, nagy rajongója az autós- vagy repülős játékoknak, de nincs például kormánykontrollere, akkor máris megtaláltad a legjobb ajándékötletet. Egy autó-, vagy botkormányt formázó irányítónak például mindenki nagyon tud örülni, aki ismeri és kedveli a hozzájuk kapcsolódó videojátékokat. Sőt mi több, az ilyen speciális kontrollerek nagyon sokféle változatban elérhetők, vannak például egyszerűbb kezdőcsomagok, de komolyabb, valószerű vezetési élményt garantáló, sebváltóval és pedálsorral ellátott darabok is.

4. Virtuális autóversenyző? Itt a jó megoldás!

Amennyiben egy kicsit többet szeretnél költeni, de a kiszemelt gamernek már van konzolja és rengeteg játéka is, akkor a jó alternatíva egy Playseat lesz. A Playseat nem más, mint egy direkt játékosok számára kifejlesztett ülés, amelynek segítségével játék közben az ember úgy érezheti magát a speciálisan kialakított ülőalkalmatosságban, mintha egy igazi versenyautó volánja mögött, esetleg egy valódi pilótaszékben ülne.

5. Ha nincs ötleted!

Ha a fentiek közül egyik sem nyerte el a tetszésedet, mert nem tudod pontosan, hogy melyiknek örülne igazán a kiszemelted, akkor se aggódj, hiszen itt a titkos „mindenkinek jó” ajándékötletünk. Ez nem más, mint egy feltöltő kártya, amit olyan értékben veszel meg egy gamer számára, amekkorában csak szeretnél, nagy előnye pedig, hogy a megajándékozott azt vásárol majd belőle magának, amit csak szeretne. Egy nagy játékot, több kisebbet, esetleg kiegészítőket vagy filmeket, csak ő dönti el. Mindez ráadásul platformtól független ajándékötlet, hiszen feltöltő kártyát vehetünk már a Steamhez, a PlayStation Netowork-höz és az Xbox Live-hoz is.

 

 

 



További tartalom betöltése.