img

Ajándéktárgyak fanatikusoknak

Egy gamert, egy igazi kockát nem csak azzal tudsz megörvendeztetni karácsonykor, ha játékot vagy konzolt, esetleg bármilyen ehhez kapcsolódó kiegészítőt vásárolsz neki. Éppen ellenkezőleg, ma már léteznek olyan videojátékokhoz kapcsolódó, hivatalosan licencelt merchandise termékek, mint a Good Loot által gyártottak, amelyek azon túl, hogy Magyarországon is elérhetők, minőségüket tekintve össze sem hasonlíthatók a legtöbb olcsó hamisítvánnyal.

 

 

 

Cikksorozatunkban szeretnénk sok információt átadni olyanoknak, akik most ismerkednek a videojátékok, konzolok világával. Esetleg olyanoknak, akik a karácsony miatt ajándékvásárláson törik a fejüket és kellene néhány jó tipp. De hasznos lehet olyanoknak is akik szeretnék jobban megismerni a videojátékokat és   Ha magadra ismertél, akkor a lehető legjobb helyen jársz. (A cikksorozat többi részét a számra kattintva találod: 1.2.3.4.5.)

A Good Loot neve alatt megjelenő termékek ugyanis mind egy szálig a prémium kategóriába sorolhatók, így nemcsak páratlan részletességgel kerültek kidolgozásra, hanem mindezen felül nem nyúlnak és nem fakulnak ki, sőt nem kopik le róluk a minta sem néhány mosás után. Mindemellett még nagyon egyediek is, hiszen a gyártó saját dizájnnal és mintákkal dolgozik ennek érdekében!

Minőségi merchandise játékosoknak

Amennyiben döntöttünk azzal kapcsolatban, hogy valamilyen merchandise terméket szeretnénk a fa alá tenni kiszemeltünk számára, mindössze egyetlen feladatunk van: megtudni, hogy milyen játékokat szeret. Ha ezzel megvagyunk, és találunk a kínálatban olyant, ami szerepel a listán, akkor már csak ki kell választanunk a számára leginkább megfelelőbbet!

Amennyiben valamilyen hasznos, hordható ajándékot keresünk, ott vannak a nagyon vagány Assassin’s Creed pólók, ha inkább sapkát szeretnénk, a Mafia III vagy a Fallout 3 logójával ellátva igazán különleges darabokhoz juthatunk hozzá, sőt mi több, előbbi esetében vastag pulóverek és zoknik, utóbbi kapcsán pedig akár táskák közül is válogathatunk. A határ a csillagos ég!

Persze akkor sem kell csüggedned, ha inkább valami olcsóbb, inkább ereklyének tekinthető apróságot szeretnél választani kiszemeltednek! Nagyszerű kulcstartókat válogathatsz például az Assassin’s Creed, a PlayStation vagy a Warhammer 40K kategóriában, de nyakláncok, sőt bögrék közül is szemezgethetsz.

Minőségi merchandise film- és képregény rajongóknak

Habár a Good Loot főként videojátékokra szakosodott, de a kínálatban azért rengeteg érdekességet találhatnak maguknak a filmek és képregények rajongói is. Számtalan Star Wars póló, sapka, pulóver, táska, pénztárca, zokni, de akár még szívószál, kulcstartó, sőt jégkockaforma között válogathatsz, de külön a DC- és a Marvel univerzumhoz kapcsolódó ajándéktárgyakat is szemügyre vehetsz annak érdekében, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot a kiszemelted számára.

 

 

 

 



További tartalom betöltése.