img

A legjobb játékok karácsonyra kamaszoknak

A kamaszok világát egy felnőtt csak nagyon nehezen értheti meg. Szigorú szabályok, szigorú törvények uralkodnak közöttük, íratlan szabályok, amelyek természetesen a videojátékok világára is vonatkoznak. Éppen ezért, ha kamaszgyermekünk van, és szeretnénk neki játékot vásárolni karácsonyra, érdemes nagyon odafigyelni arra, hogy valami trendi és aktuális címet válasszunk, ami lehetőleg még illik is az ízléséhez. Ebben próbálunk most segítséget nyújtani nektek!

 

 

Cikksorozatunkban szeretnénk sok információt átadni olyanoknak, akik most ismerkednek a videojátékok, konzolok világával. Esetleg olyanoknak, akik a karácsony miatt ajándékvásárláson törik a fejüket és kellene néhány jó tipp. De hasznos lehet olyanoknak is akik szeretnék jobban megismerni a videojátékokat és   Ha magadra ismertél, akkor a lehető legjobb helyen jársz. (A cikksorozat többi részét a számra kattintva találod: 1.2.3.4.5.6.7.8.)

FIFA 17

Hogy rögtön egy igazi aduásszal kezdjünk: a FIFA 17 jelenleg korunk egyik legdivatosabb játéka, amit minden kamasz ismer és szeret, sőt kis túlzással kinézik azt, aki szereti a focit, de nem „fifázik”. Ha te sem akarod, hogy gyermekedet emiatt kiközösítsék, és nagyon fontos számodra az is, hogy ne egy erőszakos videojátékot tegyél neki a fa alá, akkor a virtuális futballmérkőzéseket garantáló FIFA 17 tökéletes választás lesz.

Call of Duty: Infinite Warfare

Ha gyermeked nem szereti a focit, ellenben imádja az akciókat, akkor az új Call of Duty-nál trendibb dolgot aligha vásárolhatsz neki! Űrhajók, vagány kommandósok, űrharcok, hatalmas katonai ütközetek, mindez belső nézetből, ütős fegyverekkel, sztárokkal és többjátékos lehetőségekkel, hogy a barátokat is be tudja vonni a harcba. Tudsz ennél menőbb ajándékot? Mi nem nagyon!

FONTOS: mivel a Call of Duty és a Battlefield között évek óta hatalmas a rivalizálás, ezért finoman puhatolózz gyermeked kapcsán arról, hogy melyik táborba tartozik. Ha a haverjai inkább a Battlefield-felé húznak, akkor felejtsd el a Call of Duty: Infinite Warfare-t, és inkább a Battlefield 1 kerüljön helyette a fa alá!

Forza Horizon 3

Minden kamasz imádja a gyors versenyautókat. Ez a rajongás persze egy kicsit már másabb, mint gyermekkorban, éppen ezért fontos, hogy már ki is próbálhassák a verdákat, és legalább virtuálisan száguldozhassanak velük. Ha ebben a kategóriában egy igazán menő videojátékot keresel, akkor a Forza Horizon 3 lesz a tökéletes választás, amelyben a világ 350 legjobb és leggyorsabb sportautójával száguldozhat majd a kiskamasz, méghozzá Ausztrália változatos tájain, akár barátai társaságában is.

Watch Dogs 2

Ha tudod gyermekedről, hogy imádja a GTA-sorozatot, érdeklik a modern kütyük, a drónok és az akciójátékok, akkor a Watch Dogs 2-nél trendibb videojátékot nem is tehetnél neki a fa alá! Ebben a játékban gyermekünk egy vagány főhős felett veheti át az irányítást, szabadon bejárhatja San Francisco egész városát, autókkal és motorokkal száguldozhat, egy okostelefonnal feltörhet bármilyen informatikai rendszert és vad akciókban is részt vehet. Ami azonban a legjobb: mindezt a haverokkal együtt egyaránt átélheti majd, ami a kamaszok körében nagyon fontos szempont!

Guitar Hero Live

A legtöbb kamasz arról álmodik, hogy híres rock zenész legyen, és a színpadon álljon egy gitárral a kezében. Ha a te gyereked is ide sorolható, vagy csak egyszerűen imádja a zenét, netán gyakran hívja meg barátait egy kis buli kedvéért, a Guitar Hero Live minden esetben egy tökéletes ajándék lesz. A speciális gitárkontroller révén ugyanis klasszikus és trendi új dalokat egyaránt elgitározhat majd egyedül, de ha betoppan néhány haver, akkor akár velük közösen párbajozva is. Ennél sokoldalúbb videojátékot el sem tudnánk képzelni egy kamasznak ajándékba!

 

 

 



További tartalom betöltése.