img

Megújultak a Konzolvilág Ajándékkártyák

Változatlan címletek, környezettudatos megoldás: új Konzolvilág Ajándékkártyákat vásárolhatsz mostantól üzleteinkben.

A Konzolvilág Ajándékkártyák hosszú ideje kínálnak tökéletes megoldást ajándékozáshoz, bármilyen alkalomra, ha valakit szeretnél meglepni, de nincs konkrét elképzelésed róla, mit szeretne az illető. A háromféle címletben kapható kártyák tetszőleges módon vásárolhatók le webáruházunkban, így a megajándékozott tényleg azt kaphat belőle, amit igazán szeretne.

Mostantól új formában kaphatók a Konzolvilág Ajándékkártyák, kizárólag üzleteinkben! Az új, papíralapú kártyák zöld, környezettudatos megoldást jelentenek a korábbi műanyag kártyák helyett. Ami nem változott: továbbra is háromféle címletben, tetszőleges kombinációban vásárolhatók meg.

Az Ajándékkártyák kizárólag személyesen, üzleteinkben vásárolhatók meg, beváltani őket pedig webáruházunkban lehet, rendelés során, a „Kupon beváltása” menüpontban.

Térj be hozzánk, és élj az új Konzolvilág Ajándékkártyák által nyújtott lehetőséggel! Bármilyen alkalomra megfelelő ajándék lehet bárkinek, mindezt környezettudatos módon. Várunk szeretettel üzleteinkben országszerte!

Fontos tudnivalók:

Az ajándékkártya kizárólag a www.konzolvilag.hu weboldalon váltható be. A kupont a rendelési folyamat során, a „Kupon beváltása” mezőbe való beírással, majd a „Beváltás” gombra kattintva tudod aktiválni. A beváltás után a kártyán szereplő összeg kerül levonásra a rendelésedből. A kártyán lévő összeg csak egyszer használható fel, akár más fizetőeszköz bevonásával. Az ajándékkártya pénzre nem váltható, értékéből pénz nem adható vissza, újabb pénzösszeg nem tölthető a kártyára. A kártya elvesztése, sérülése vagy jogosulatlan használata esetén a Konzolvilág Kft. nem vállal felelősséget.

Általános szerződési feltételek a „Konzolvilág Ajándékkártyák” igénybevételéhez



További tartalom betöltése.