img

Elérhetőek a Konzolvilág Ajándékkártyák

5.000, 10.000 és 20.000 forint névértékben is választható az új Konzolvilág Ajándékkártya, amely teljes egészében levásárolható webáruházunkban.

Válaszd te is a Konzolvilág Ajándékkártyát, amely tökéletes választás lehet mindenki számára! Az év bármely szakában akadhatnak olyan alkalmak, amikor barátainkat vagy szeretteinket megajándékoznánk valami figyelmességgel. Nem mindig könnyű azonban kitalálni, mire vágyik a megajándékozott személy. Ilyenkor lehet ideális megoldás a Konzolvilág Ajándékkártya, amelynek értékét tulajdonosa teljes egészében levásárolhatja webáruházunkban, így ő döntheti el, mire használja fel az ajándékba kapott összeget.

A Konzolvilág Ajándékkártyák a következő címletekben érhetők el:

Az ajándékkártyák használata rendkívül egyszerű, hiszen a kuponkódokat az online rendelés során lehet beváltani, így az adott összeg levonásra kerül a rendelés értékéből. Válaszd te is, és lepd meg vele szeretteidet, barátaidat!

Fontos tudnivalók:

Az ajándékkártya kizárólag a www.konzolvilag.hu weboldalon váltható be. A kupont a rendelési folyamat során, a „Kupon beváltása” mezőbe való beírással, majd a „Beváltás” gombra kattintva tudod aktiválni. A beváltás után a kártyán szereplő összeg kerül levonásra a rendelésedből. A kártyán lévő összeg csak egyszer használható fel, akár más fizetőeszköz bevonásával. Az ajándékkártya pénzre nem váltható, értékéből pénz nem adható vissza, újabb pénzösszeg nem tölthető a kártyára. A kártya elvesztése, sérülése vagy jogosulatlan használata esetén a Konzolvilág Kft. nem vállal felelősséget.

Általános szerződési feltételek a „Konzolvilág Ajándékkártyák” igénybevételéhez



További tartalom betöltése.