img

F1 2021 – Nyerj belépőt a Forma-1-es Magyar Nagydíjra!

[LEZÁRULT]

A nyereményjáték lezárult, a nyertesek kisorsolásra kerültek.


A nyerteseink:

  • Hegedűs Krisztina
  • Vízvári Zsuzsanna

Gratulálunk a nyerteseknek!


Vásárold meg nálunk az F1 2021 játékot bármelyik platformra, és ha szerencséd van, belépőt nyerhetsz a 2021-es Forma-1-es Magyar Nagydíjra.

Javában tombol az F1 láz, hiszen nemcsak az elmúlt évek legizgalmasabb szezonja miatt izgulhatunk, hanem megjelent az F1 2021 játék is, a sport valaha készült legszebb, legtartalmasabb videójátékos adaptációja. Most még tovább fokozzuk a tétet: nyereményjátékot indítunk, amelynek keretében két szerencsés belépőt nyerhet az augusztus 1-jén megrendezett Magyar Nagydíjra, a Hungaroringre!

A játékban az vehet részt, aki a játék időtartama alatt bármelyik üzletünkben vagy webáruházunkban megvásárolja az F1 2021 játékot bármelyik platformra, és a vásárlást igazoló számla vagy blokk képét elküldi a jatek@konzolvilag.hu email címre.

A Forma-1 nyereményjáték időszaka:

2021. július 16. – 2021. július 25.

Sorsolás július 26-án. A nyerteseket levélben értesítjük, akiknek 24 órán belül jelentkezniük kell a nyereményért, ennek elmulasztása esetén új nyertest sorsolunk.

A nyeremény:

2 db egyszemélyes GOLD 1 belépő a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíjra

Nem kell tehát mást tenned, mint július 16 és 25 között megvásárolni nálunk az F1 2021 játékot, és máris esélyed nyílik rá, hogy a magyar futamot is a helyszínen nézhesd végig. Így a 2021-es F1 szezon tényleg örök emlékké válhat, a virtuális és a valódi világban is!

Tovább a nyereményjáték szabályzathoz:https://www.konzolvilag.hu/f1-2021-nyeremenyjatek-jatekszbalyzat

További tartalom betöltése.