NBA 2K18

Gépösszerakó - PC konfigurátor

Fontos tudnivalók a gépösszerakóval kapcsolatban

A Konzolvilág gépösszerakó segítségével összeállíthatod saját PC konfigurációdat a Te igényeidnek megfelelően! Az általad választott PC konfigurációt ingyenesen összeszereljük neked, így Te már egy kész, működő számítógépet fogsz kézhez kapni. Az összeszerelés során a rendszerünk olyan, jelenleg beszerezhető hardvereket enged beletenni a számítógépedbe, amelyek teljes mértékben kompatibilisek egymással. Amennyiben ettől eltérő dolgot tapasztalsz, akkor sem kell megijedned, mert ügyfélszolgálatunk bármilyen probléma esetén még az összeszerelés előtt felveszi veled a kapcsolatot. Fontos tudnod, hogy kizárólag működő, előre letesztelt számítógépet adunk neked, amelyre teljes mértékben garanciát vállalunk.

A megrendelés mellett érdemes igénybe venned garanciafutár szolgáltatásunkat is, így bármilyen meghibásodás esetén nem kell törődnöd a javításra szoruló PC szállításával, hanem futárszolgálatunk fog elmenni hozzád érte, majd a javított számítógépet visszaszállítjuk neked. Ezt a szolgáltatást most mindössze 5 000 Ft többletköltséggel tudod igénybe venni, amennyiben megrendelésed leadásával együtt kéred ezt a szolgáltatást.

A gépösszeszerelőben összeállított konfigurációk árának 10%-át előre szükséges rendezni, előleg formájában. Az előleg kifizethető futárral, vagy személyesen bármelyik üzletünkben.

Ház

Tápegység

Processzor

Alaplap

Processzor-hűtő

RAM

Videokártya

HDD

SSD

DVD-Blu-Ray-író

Monitor

Billentyűzet

Egér

Fejhallgató

Szoftverek

Játékok

Garanciafutár

További tartalom betöltése.