0% THM 20 hó BACK TO SCHOOL 2018

Cofidis
Cofidis Back to School akció! Kezdd az iskolaszezont egy különleges ajánlattal, és vásárolj 20 havi kamatmentes részletre üzleteinkben! Az Áruhitel 80.000 forint feletti összegnél igényelhető. A 0% THM-nek köszönhetően a költségeket 20 hónapra eloszthatod, így a szeptemberi megnövekedett költségek mellett is beszerezheted kedvenc konzolodat vagy játékaidat, tartozékaidat. Az ajánlat új XBOX ONE és PLAYSTATION 4 konzolok vásárlása esetén érvényes.
A Restart Comp Kft, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Hirdetmény

A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) For Gamers Kft és Restart Comp Kft üzleteiben és web áruházában. A partner által megjelölt termékek esetén.
Hitel célja: Tartós fogyasztási cikkek vagy szolgáltatások vásárlása magánszemélyek részére
Konstrukció kód: BTS2018
Konstrukció neve: 0% THM 20 hó BACK TO SCHOOL 2018
Érvényes: 2018. augusztus 21. – 2018. szeptember 30.
Hitel összege: Minimum 80 000 Ft, maximum 1 500 000 Ft.
Futamidő: 20 hónap
Önrész: 400 000 Ft vételár felett legalább a vételár 20%-a
Kamat: Évi 0,00%
Kezelési díj: 0%
Kamatszámítás módja: tőke x kamatláb x 1/12
Első törlesztőrészlet esedékessége: A folyósítást követő hónap 10. napján esedékes az ÁSZF szerint.
Havi törlesztő részlet összege: Minimum 4 000 Ft, maximum 75 000 Ft.
Törlesztőrészlet fizetési módja: Csoportos beszedés, átutalás; csekkes (postai készpénzátutalási megbízás) és készpénzes befizetés esetén a havi törlesztőrészleten felül +400 Ft külön szolgáltatási díj kerül felszámításra
Adósságkezelési díj:
a.) 500 Ft, amennyiben Ön a kölcsönszerződés alapján fennálló bármely fizetési kötelezettségével késedelembe esik;
b.) további 2 500 Ft, amennyiben a késedelem még a tárgyhónap utolsó napján is fennáll;
c.) további 3 500 Ft, amennyiben a késedelem még a tárgyhónapot követő hónap utolsó napján is fennáll, illetve havonta mindaddig ez az összeg kerül ismét felszámításra, ameddig késedelmes tartozását nem rendezi.
Az adósságkezelési díjat a COFIDIS jogosult ismételten felszámítani, amennyiben a futamidő alatt, hátralékos tartozásának visszafizetését követően, ismételten késedelembe esik.
A szerződéssel kapcsolatos díjakat és költségeket a mindenkor aktuális ÁRUHITEL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI, valamint a Hirdetmény tartalmazza.
Teljes hiteldíj mutató: 0%
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 75 000 Ft, referencia THM: 0,00%, futamidő: 20 hónap, hitelkamat(fix): évi 0,00%, teljes visszafizetendő összeg: 1 500 000 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 0 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján[1]
1] A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a THM mértékével megegyezik. A tájékoztatás nem teljes körű; a feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja

Áruhitel információk, részletfizetés

A hiteligénylés folyamata

Cofidis áruhitel igénylésének folyamata Online videó azonosítás

Miért válassz részletfizetési lehetőséget Cofidis áruhitellel?

 • Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánjárás nélkül intézhetsz.
 • Teljes mértékű szakszerű segítséget nyújtunk, mert kombináltuk az online felületen történő vásárlást a Cofidis munkatársak által végzett telefonos előminősítéssel, ezáltal azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő minden kérdésedre.
 • Kedvező feltételek, mert már 30 000 Ft-tól akár 1 500 000 Ft hitelösszegig valósíthatod meg elképzeléseidet.
 • Nem kell postáznod: a szerződéscsomagot kizárólag e-mailben küldjük, nem kell várnod a postázási időre, az előminősítést követően azonnal eljuttatjuk hozzád. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott, előre kitöltött szerződést pedig futárunk fogja elhozni tőled.
 • Biztonságos, mert adataidat egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, tehát egyáltalán nem kell az internetre bíznod bizalmas személyes és pénzügyi adataidat.

A szükséges dokumentumok

Személyi igazolvány - az érvényességi és a fényképes oldal fénymásolata
Lakcímkártya - elegendő csak a lakcímedet tartalmazó oldal fénymásolata
Adókártya - személyi adatokat tartalmazó oldal fénymásolata
Jövedelemigazolás

500 000 Ft alatt:
 • Két hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, arról a számláról, ahová a jövedelme érkezik (bankszámlakivonat formátuma lehet eredeti, fénymásolat, vagy online bankból kinyomtatott kivonat), vagy a szerződéscsomagban található munkáltatói igazolás (https://www.cofidis.hu/­dokumentumok), a munkáltató által kitöltve. Az igazolás 30 napnál nem régebbi, beküldendő eredetiben, mely lehet a csomagban található, vagy azzal megegyező tartalmú nyomtatvány.
 • Nyugdíj esetén: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata, vagy ha Ön rokkantsági ellátásban részesül, kérjük, csatolja a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat fénymásolatát.
500 000 Ft felett:
 • Alkalmazott: Munkáltatói igazolás (https://www.cofidis.hu/­dokumentumok). Az igazolás 30 napnál nem régebbi, beküldendő eredetiben, mely lehet a csomagban található, vagy azzal megegyező tartalmú, a munkáltató által megfelelően kitöltött nyomtatvány
 • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata, vagy ha Ön rokkantsági ellátásban részesül, az előző dokumentum mellé csatolja a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat fénymásolatát.
Amennyiben gyermek után családi pótlékra jogosult: MÁK (Magyar Állam Kincstár) által kiállított igazolás fénymásolata, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat fénymásolata, amelyre a családi pótlék utalás érkezik a MÁK-tól.
Egyéb jövedelem igazolás (pl.: ingó, ingatlan bérbeadásából származó jövedelem, cafeteria): az egyéb jövedelem típusától függően NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata vagy munkáltatói igazolás.

A hiteligénylés alapfeltételei

 • 18. életév betöltése
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, min. nettó 70 000 Ft-os jövedelem
  - alkalmazott és munkabért kap (min. 3 hónapos munkaviszony a jelenlegi munkahelyén)
  - egyéni vállalkozó esetén min. 2 éves lezárt egyén vállalkozói múlt
  - nyugdíjas vagy véglegesített rokkantsági ellátásban részesül, vagy véglegesített rokkantsági ellátásban részesül (határozattal igazolni szükséges, hogy meddig kapja a rokkantsági ellátást)
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a negatív KHR listán

Hiteltermék

Reprezentatív példa a különböző hiteltípusok összehasonlítása céljából:

Önrész: 0 Ft
Hitelösszeg: 150 000 Ft
Futamidő: 60 hónap
Kezelési díj: 0 Ft
Referencia THM: 29,99%
Havi törlesztőrészlet: 4 565 Ft
Hitel teljes díja: 123 900 Ft
Fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 273 900 Ft

A RESTART-COMP Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe és a RESTART-COMP Kft. alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.

Érvényes: 2017.01.01-től visszavonásig.

A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9. § (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a THM mértékével megegyezik. A tájékoztatás nem teljes körű; a feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja.

Gyakran ismételt kérdések

A megrendeléstől számítva mikor kapom kézhez a megrendelt terméket?

A termék házhozszállítása maximum 2 héten belül megtörténik.

Amennyiben a termék megvásárlásához hitelt igényeltél, úgy nem kell mást tenned, mint a Cofidis Magyarországi Fióktelepétől e-mailben kapott általános hitelszerződést, tájékoztatót és ügyfélnyilatkozatokat két példányban (társigénylő esetén 3 példányban) kinyomtatni, és a szükséges igazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes tájékoztató alapján) összekészíteni.

Milyen határidőket szükséges betartanom?

Amennyiben hitelkérelmed pozitív előminősítést kap, az erről történő értesítést követően 3 munkanap áll rendelkezésedre, hogy a kapcsolat a futárszolgálatunkkal megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtsd, és a futárszolgálat számára átadd. Amennyiben a pozitív előminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándékod, és kérelmedet érvénytelennek tekintjük!

Mit kell tennem a szerződéssel?

Amennyiben már kinyomtattad a szerződést, és összekészítetted szükséges dokumentumokat, kérjük, várd meg futárunk jelentkezését, vagy vedd fel a kapcsolatot futárszolgálatunkkal a 06-01-501-0306 -as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre maximum 3 munkanap áll rendelkezésedre.

Hol tudok érdeklődni a hitellel kapcsolatban?

Természetesen a Cofidis ügyfélszolgálatán van erre lehetőség. Hiteligénylés esetén a +36 40 36 36 36-os telefonszámon, Cofidis ügyfelek esetén pedig a +36 1 354 5000-os számon.

További tartalom betöltése.