Áruhitel információk, részletfizetés

A hiteligénylés folyamata

Cofidis áruhitel igénylésének folyamata Online videó azonosítás

Miért válassz részletfizetési lehetőséget Cofidis áruhitellel?

 • Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánjárás nélkül intézhetsz.
 • Teljes mértékű szakszerű segítséget nyújtunk, mert kombináltuk az online felületen történő vásárlást a Cofidis munkatársak által végzett telefonos előminősítéssel, ezáltal azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő minden kérdésedre.
 • Kedvező feltételek, mert már 30 000 Ft-tól akár 1 500 000 Ft hitelösszegig valósíthatod meg elképzeléseidet.
 • Nem kell postáznod: a szerződéscsomagot kizárólag e-mailben küldjük, nem kell várnod a postázási időre, az előminősítést követően azonnal eljuttatjuk hozzád. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott, előre kitöltött szerződést pedig futárunk fogja elhozni tőled.
 • Biztonságos, mert adataidat egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, tehát egyáltalán nem kell az internetre bíznod bizalmas személyes és pénzügyi adataidat.

A szükséges dokumentumok

Személyi igazolvány - az érvényességi és a fényképes oldal fénymásolata
Lakcímkártya - elegendő csak a lakcímedet tartalmazó oldal fénymásolata
Adókártya - személyi adatokat tartalmazó oldal fénymásolata
Jövedelemigazolás

500 000 Ft alatt:
 • Alkalmazott: Egy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, arról a számláról, ahová a jövedelem érkezik. (A bankszámla formátuma lehet: eredeti, fénymásolat vagy akár online bankból kinyomtatott bankszámlakivonat.) vagy Munkáltatói igazolás
 • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata: amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, akkor ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.
500 000 Ft felett:
 • Alkalmazott: Munkáltatói igazolás
 • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata: abban az esetben, ha Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

A hiteligénylés alapfeltételei

 • 18. életév betöltése
 • Európai Uniós állampolgárság
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, min. nettó 65 000 Ft-os jövedelem
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

Hiteltermék

11 hó 11% önerő konstrukció

Érvényes: 2018. 06.01. – 2018.07.30.
Hitel összege: Minimum 40 000 Ft, maximum 1 500 000 Ft.
Futamidő: 11 hónap
Önrész: a vételár 11%-a
Kamat: Évi fix 26,74%
Kezelési díj: 0%
Kamatszámítás módja: tőke x kamatláb x 1/12
Első törlesztőrészlet esedékessége: A folyósítást követő hónap 10. napján esedékes az ÁSZF szerint.
Havi törlesztő részlet összege: Minimum 4 112 Ft, maximum 154 228 Ft.
Egyéb díjak, költségek:
Törlesztőrészlet fizetési módja: Csoportos beszedés, átutalás; csekkes (postai készpénzátutalási megbízás) és készpénzes befizetés esetén a havi törlesztőrészleten felül +400 Ft külön szolgáltatási díjat kerül felszámításra
Adósságkezelési díj: a.) 500 Ft, amennyiben Ön a kölcsönszerződés alapján fennálló bármely fizetési kötelezettségével késedelembe esik;
b.) további 2 500 Ft, amennyiben a késedelem még a tárgyhónap utolsó napján is fennáll;
c.) további 3 500 Ft, amennyiben a késedelem még a tárgyhónapot követő hónap utolsó napján is fennáll, illetve havonta mindaddig ez az összeg kerül ismét felszámításra, ameddig késedelmes tartozását nem rendezi.
Az adósságkezelési díjat a COFIDIS jogosult ismételten felszámítani, amennyiben a futamidő alatt, hátralékos tartozásának visszafizetését követően, ismételten késedelembe esik.

A szerződéssel kapcsolatos díjakat és költségeket a mindenkor aktuális COFIDIS ÁRUHITEL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI, valamint a Hirdetmény tartalmazza.

Gyakran ismételt kérdések

A megrendeléstől számítva mikor kapom kézhez a megrendelt terméket?

A termék házhozszállítása maximum 2 héten belül megtörténik.

Amennyiben a termék megvásárlásához hitelt igényeltél, úgy nem kell mást tenned, mint a Cofidis Magyarországi Fióktelepétől e-mailben kapott általános hitelszerződést, tájékoztatót és ügyfélnyilatkozatokat két példányban (társigénylő esetén 3 példányban) kinyomtatni, és a szükséges igazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes tájékoztató alapján) összekészíteni.

Milyen határidőket szükséges betartanom?

Amennyiben hitelkérelmed pozitív előminősítést kap, az erről történő értesítést követően 3 munkanap áll rendelkezésedre, hogy a kapcsolat a futárszolgálatunkkal megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtsd, és a futárszolgálat számára átadd. Amennyiben a pozitív előminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándékod, és kérelmedet érvénytelennek tekintjük!

Mit kell tennem a szerződéssel?

Amennyiben már kinyomtattad a szerződést, és összekészítetted szükséges dokumentumokat, kérjük, várd meg futárunk jelentkezését, vagy vedd fel a kapcsolatot futárszolgálatunkkal a 06-01-501-0306 -as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre maximum 3 munkanap áll rendelkezésedre.

Hol tudok érdeklődni a hitellel kapcsolatban?

Természetesen a Cofidis ügyfélszolgálatán van erre lehetőség. Hiteligénylés esetén a +36 40 36 36 36-os telefonszámon, Cofidis ügyfelek esetén pedig a +36 1 354 5000-os számon.

További tartalom betöltése.