img

Nyereményjáték - Liverpool - Nottingham focimeccs

Játssz velünk, és ha szerencsés vagy, páros belépőt nyerhetsz az október 29-i Liverpool – Nottingham mérkőzésre, utazással és szállással együtt!

Az EA SPORTS FC 24 érkezése új korszakot nyit a focis játékok történetében, minden eddiginél fejlettebb grafikus és animációs technológiákkal, több, mint 19.000 játékossal és 700-nál is több csapattal. Minden idők legnagyobb focis játékának megjelenését pedig a legnagyobb nyereményjátékkal koronázzuk meg!

A Konzolvilág új nyereményjátékán páros belépőt nyerhetsz a 2023. október 29-én megrendezésre kerülő Liverpool – Nottingham labdarúgó mérkőzésre. A nyereményben a jegyeken kívül a repülőút és a szállás is benne foglaltatik!

Hogyan nevezhetsz az év legnagyobb nyereményjátékára?

A nyereményjátékban azok vesznek részt, akik 2023. október 12-ig üzleteinkben vagy webáruházunkban megvásárolják a PlayStation 5 + EA SPORTS FC 24 gépcsomagot, amely a nyereményjáték végéig, október 12-ig különleges bevezető áron, 254.990 Ft helyett mindössze 204.999 Ft-ért kapható!

A vásárlást igazoló számla vagy blokk fényképét legkésőbb október 15-ig küldd el a nyeremenyjatek@konzolvilag.hu email címre a nevezéshez!

Játssz velünk, és szerezz egy életre szóló élményt a PlayStation 5 konzollal, az EA SPORTS FC 24 játékkal, és egy felejthetetlen liverpooli utazással!

Nyereményjáték szabályzat



További tartalom betöltése.