img

Microsoft Surface termékek 0% THM-mel

Most érdemes Microsoft Surface táblagépet vagy laptopot vásárolni, mert Cetelem áruhitellel, akár 0% THM-mel is hozzájuthatsz a legjobb típusokhoz!

A Microsoft Surface eszközök, legyen szó laptopokról vagy táblagépekről, a legjobb formában egyesítik a Microsoft hardverek és szoftverek előnyeit. A Windows 11 operációs rendszerrel ellátott Surface termékcsalád kimagasló teljesítményt, elegáns kialakítást és gyönyörű képernyőt kínál, ami tökéletessé teszi őket a magad minőségű munkához és szórakozáshoz egyaránt. A Microsoft a laptopok és táblagépek (tabletek) piacán is komoly hírnevet szerzett az elmúlt években, a széles eszközválaszték pedig mind a helyhez kötött, mind a mobil munkavégzéshez kiváló alternatívákat kínál.

Most remek alkalom nyílik, hogy te is megismerd ezeket az eszközöket! A nagyteljesítményű Surface Laptop 5, Surface Pro 9 és Surface Go típusokra egyaránt vonatkozik új ajánlatunk, amelynek értelmében partnerünk, a Cetelem Bank jóvoltából 0% THM-mel vásárolhatod meg a legjobb modelleket.

Az ajánlat értelmében, a promóciós listában szereplő termékek akár 0 Ft önrésszel, 25.000-2.000.000 Ft közötti hitelösszeg és 6 hónapos futamidő mellett, kamat és kezelési díj nélkül vásárolhatók meg.


MICROSOFT SURFACE TERMÉKEINK 0% THM-MEL


A Cetelem Bank vonatkozó hirdetménye (PDF)

Az ajánlat 2023. május 24. és 2023. június 30. között érvényes és kizárólag a megjelölt Microsoft Surface termékekre.

Ismerd meg te is a Microsoft Surface világát, és válassz új laptopot vagy táblagépet ezzel az egyedülálló lehetőséggel!





A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembe vételével került meghatározásra.

Fix, éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 6 hónap. Az igényelhető hitelösszeg: 25 000Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat.



A Konzolvilág Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának és a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek a Bank Általános Üzletszabályzatában, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben, amelyeket a www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok oldalon tekintheti meg, illetve töltheti le.

Érvényes: 2023. május 24. napjától 2023. június 30. napjáig, a weboldalon készleten lévő Microsoft Surface termékekre.



További tartalom betöltése.