Visszafelé kompatibilis játékok

Visszafelé kompatibilitás logo Visszafelé kompatibilitás
Stílus
Használt
Életkor

Visszafelé kompatibilitás

1–12 / 160 termék

Xbox One bemutató videó

Visszafelé kompatibilitás ismertető

A visszafelé kompatibilitás segítségével akár Xbox 360 játékaiddal is játszhatsz Xbox One konzolodon. Ha sokszor gondolkodtál már, hogy Xbox 360 konzolodat, újabb típusú Xbox One konzolra cserélnéd, akkor itt a nagy lehetőség. A listában szereplő Xbox 360 játékok mindegyike teljes mértékben kompatibilis az Xbox One konzolokkal. Legyen akár normál, Xbox One S, vagy a legújabb Xbox One X kiadás, ezek mindegyikén elfutnak majd ezek a játékok.

A visszafelé kompatibilis játékok esetében nincs más teendőd, csak behelyezni az Xbox 360-as lemezt az Xbox One konzolba, majd a rendszer automatikusan felajánlja neked a játék letöltését és telepítését. Ha jelenleg nem találod a listában kedvenc játékod, akkor sem kell csüggedned, hiszen a visszafelé kompatibilis játékok listája folyamatosan bővül, ezért érdemes gyakran ellátogatnod oldalunkra és rendszeresen tájékozódnod, milyen Xbox 360 játékok kerültek fel legutóbb a kompatibilitási listára.

Az igazi nagy klasszikusok csak rád várnak, hiszen az itt megtalálható játékokat meg is rendelheted, hogy gyűjteményedet tovább bővíthesd. Játékra fel, ugyanis sok visszafelé kompatibilis Xbox 360 játék, csak limitált darabszámban elérhető!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a folyamatosan bővülő játéklistáról, és kíváncsi vagy milyen Xbox 360 játékokkal tudsz legközelebb játszani Xbox One konzolodon, kövess minket a Facebook oldalunkon is, ahol a friss játékhírek mellett, egy igazi gamer közösség is vár rád.

További tartalom betöltése.