Kívánságlista

Splash attack
Ajándéktárgyak

5 999 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2019-03-26
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • Garancia
  1 év

Splash attack ismertető

A JÁTÉK CÉLJA
A játék célja, hogy „ELKAPJUNK”, majd „MEGEGYÜNK” három halat.

ELÕKÉSZÜLETEK
Helyezzük a kilenc színes halat a halcsontvázas oldalával lefelé az asztalra. Helyezzük az éhes vörös piranhát a halraj közepébe.

A JÁTÉK MENETE
Döntsük el, melyik játékos kezd. Amelyik játékoson a sor, dob mindkét dobókockával. Minden játékos gyorsan megpróbál „ELKAPNI” egy olyan halat, amely a dobásnak megfelel PL. HA AZ EGYIK KOCKÁN KÉK SZÍN LÁTHATÓ, A MÁSIKON PEDIG NÉGYZETFORMA, AKKOR AZT A KÉK HALAT KELL ELKAPNI, AMELYEN NÉGYZET FORMÁJÚ PIKKELYEK VANNAK!
Az elkapott halat a csontos oldalával LEFELÉ fordítva elhelyezi a játékos maga elé. Az a játékos, aki az elõbb dobott, továbbadja a kockát a következõnek, aki szintén dob a két kockával. Ismét minden játékos megpróbálja elkapni a megfelelõ halat. Az elkapott halat a csontos oldalával LEFELÉ fordítva elhelyezi maga elé az a játékos, aki elkapta. AZONBAN ha a kocka olyan halat mutat, amelyet már valaki elkapott, a játékosnak el kell kiáltania magát: „CSOBBANÁS!”, és a többiek elõtt el meg kell ragadnia a vörös piranhát! Ha sikerrel járt, az „elkapott halat” felfordítja, hogy most már a csontváza legyen látható. Ezt a halat sikerült „MEGENNIE”, így már ahhoz a játékoshoz tartozik.
De ha BÁRMELYIK MÁSIK játékos fogta meg elõször az éhes vörös piranhát, az „elkapott” hal visszakerül a játékba.
FIGYELEM: BÁRMELYIK JÁTÉKOS ELKIÁLTHATJA MAGÁT, HOGY „CSOBBANÁS!”, HA LÁTJA, HOGY EGY MÁR ELKAPOTT HAL JELLEMZÕIT MUTATJÁK A DOBÓKOCKÁK.
FIGYELEM: HA EGY TÚLBUZGÓ JÁTÉKOS OLYANKOR FOGJA MEG A VÖRÖS PIRANHÁT, AMIKOR A KOCKÁK EGY MÁR MEGEVETT HALAT MUTATNAK, ANNAK A JÁTÉKOSNAK VISSZA KELL DOBNIA A JÁTÉKBA EGY HALAT. HA NINCS NÁLA HAL, AKKOR SEMMI NEM TÖRTÉNIK.

A JÁTÉK VÉGE
A játéknak vége, ha egy játékos megfog, majd „meg is eszik” három halat, amivel megnyeri a játékot.

GYORS JÁTÉK
A fiatalabb játékosok játszhatnak úgy is, hogy rögtön felfordítják az elkapott halakat (hogy azonnal látható legyen a halcsontváz), és aki három halat összegyûjt, megnyeri a játékot.

Kiemelten fejlesztett készségek:
? memória ? reflex

Specifikáció

Társasjáték
Minimális életkor-
Játékosok minimális száma-
Játékosok maximális száma-
Minimum játékidő-
Maximum játékidő-
Dobozméret (mm)-
További tartalom betöltése.