Kívánságlista

RevolvIQa red
Ajándéktárgyak

6 190 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2019-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +62 pont
 • Garancia
  1 év

RevolvIQa red ismertető

A "RÓKÁS" és a GALAXIS forgatós-kirakós játékok egy játékos részére valók. Ezzel a két különböző nehézségi szintű játékkal könnyen megtanulható a forgatóeszköz használata. A kirakandó játékmezőt az alaptáblára kell helyezni és a szükséges golyókat véletlenszerűen ráborítani. A dobozban található forgatóeszköz segítségével a golyókat a szín szerinti helyükre kell forgatni, hogy megkapd a képet.
Ha van kivel játszani, próbáljátok ki a "COLORICA-5" forgatós társasjátékot. Az üres táblára egy meghatározott alakzatban kell rátenni a golyókat. Az egyik játékos a piros, a másik a kék színű golyókkal játszik A játékosok tetszőleges színű golyón felváltva forgatnak. Az a játékos győz, akinek előbb sikerül 5 saját golyót egymás mellé, egy vonalba forgatni. Ennél a játéknál különösen izgalmas, hogy a pálya folyamatosan változik. Szinte mindig játszol az ellenfél golyóival is, mindig új és új helyzetek alakulnak ki és ezekben kell megtalálnod a megfelelő forgatási pozíciót.
Ha egy új, nem mindennapi játékot keresel, amit társaságban és egyedül is játszhatsz és mindemellett fejleszti a logikai képességeidet, térlátásodat, akkor a RevolvIQa piros jó döntés számodra. Már sokak kedvence lett ez a magyar találmány, próbáld ki Te is!
További tartalom betöltése.