Kívánságlista

Grand Theft Auto V
Xbox 360

8 999 Ft
Bruttó ár
A termék elérhető használt verzióban is.
6 999 Ft
 • Házhoz szállítás
  1-2 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-09-17
 • Törzsvásárlói kártya
  +90 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 18+

Grand Theft Auto V ismertető

A Grand Theft Auto V történetében ismét visszatérhetünk Los Santos emlékezetes, mindig pergő városkájába, ahol a teljesen új karakterek oldalán egy újabb gengszter sztori részeseivé válhatunk. Az előző epizódok játékmenetét felhasználva a GTA V ezúttal több karakter életébe enged betekintést, így összesen három irányítható szereplővel találkozunk majd.

Az első közülük Michael, aki egy visszavonult bankrabló. A helyi hatóságokkal üzletet kötve viszonylag nyugodt életet él, azonban felesége és két gyermeke pazarló életmódjának köszönhetően újra a bűn útjára kell lépnie. A sorban a következő Trevor, az egykori pilóta, aki most a kábítószer mámorító hatásával képes csak elviselni önpusztító életét. A trió utolsó tagja a szélhámos Franklin, aki többek között gyerekeknek ad el drága autókat, hogy aztán később visszalopja azokat, de bármiben üzletet lát, ami átverésen alapul, és óriási profittal kecsegtet számára.

A Grand Theft Auto V mindhárom szereplője saját élettel, eltérő napirenddel és szokásokkal rendelkezik, amelyek alkalomadtán keresztezik egymást a játék során, így előfordulnak küldetések, amikor mindegyikük egyszerre ott lesz velünk a pályán. Ebből kifolyólag természetesen bármikor válthatunk is közöttük a küldetések alatt, s ezzel érdekes szituációkba keveredhetünk az akciók hevében.

A GTA V-ben mindemellett rengeteg küldetés is vár ránk, amelyek többféle stílusban kerültek felépítésre attól függően, hogy egyedül vagy csoportosan indítjuk el őket. A karakterek eltérő történetszállal, s ezek különböző lezárással rendelkeznek, ráadásul a feladatok többsége feszültebb hangvételű, megoldásukért pedig a sorozat történetében először még pontozást is kapunk.

Los Santos területe ráadásul nagyobb, mint valaha, megközelítőleg a Red Dead Redemption és a GTA sorozat helyszíneinek keverékeként írható le, miközben nem csak maga a metropolisz, hanem immáron az azt körülvevő települések is csak arra várnak, hogy felfedezzük őket! Hovatovább óceánpartok, hegységek, szőlőültetvények és katonai támaszpontok is színesítik majd a játék hatalmas világát.

Hasonló fejlődésre számíthatunk majd a játékmenet terén is! A Grand Theft Auto V-ben megújult például a harcrendszer, amely a közelharcok esetén éppúgy megmutatkozik, mint a tűzpárbajoknál. A járművek kezelhetősége is sokat javult, ráadásul biciklik, motorok és repülőgépek is helyet kaptak a felhozatalban.

S persze ha mindez nem lenne elég, számtalan mellékküldetés és minijáték színesíti a játékmenetet, a Rockstar Games-hez méltóan bámulatos grafikával megfűszerezve. Nincs is más dolgunk, mint hátradőlni és élvezni a Los Santos-ban töltött időt!

Legfontosabb tulajdonságok:

 • Új karakterek, három irányítható főszereplő és különálló történetek
 • Számtalan küldetés egyedüli és csoportos megoldásokra tervezve
 • Hatalmas szabadon bejárható világ, a legnagyobb eddig a sorozat történetében
 • Továbbfejlesztett, korszerű játékmechanikák
 • Rengeteg jármű és tennivaló

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termékek

Korábban megtekintett termékek