Magyarország legnépszerűbb konzol boltja
0Kosár

xbox360 platform

Hivatalos Microsoft Partner
Xbox 360 - Gépek
10 db termék

Az Xbox 360 piacvezető eladásaival, kiemelkedően jó teljesítményével és kedvező összeállításaival minden kezdő konzolos és profi játékosnak ideális választás lehet. Légy az Xbox Live! népes táborának tagja, ahol a játék tovább folytatódik az Online térben!

Xbox 360 - Játékok
433 db termék

Az Xbox 360 játékai között megtalálhatod a kedvező árú klasszikusok mellett a legfrissebb TOP játékokat is! Az Xbox 360 kiemelkedő prezentációval rendelkező játékai erősen építenek a többjátékos módokra is, így a játék már nemcsak egyedül lehet izgalmas!

Xbox 360 - Tartozékok
76 db termék

Kinect mozgásérzékelő, Wireless kontroller, Microsoft Speedwheel, Xbox Live! Gold tagság, Xbox Live! Pontok? Ha Xbox 360-ad van, akkor ezekből a kiegészítőkből itt találod meg azokat, amikre csak szükséged lehet a játékélmény fokozásában!

Battlefield Hardline megjelenés és előrendelés

kiemelt Battlefield Hardline megjelenés és előrendelés

A monumentális csataterek és háborús helyszínek után a Battlefield-sorozat legújabb részében egy újabb hadviselési formát ismerhetünk meg közelebbről – a Visceral Games által fejlesztett Battlefield Hardline ugyanis a rendőrök és a bűnözők macska-egér harcát mutatja be.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Resident Evil Revelations 2 megjelenés és előrendelés

Resident Evil Revelations 2 megjelenés és előrendelés

Folytatással gyarapítja a Resident Evil Revelations című mellékszálat a Capcom, ami teljesen új történettel és szereplőkkel, valamint a sorozat gyökereihez visszanyúló játékmenettel örvendezteti meg a rajongókat.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Dark Souls II Scholar of The First Sin megjelenés és előrendelés

Dark Souls II Scholar of The First Sin megjelenés és előrendelés

A tavalyi év egyik legjobb, de garantáltan legnehezebb akciójátékát is utolérte az újgeneráció szele, ezáltal hamarosan PS4-re és Xbox One-ra is megjelenhet a Dark Souls II – természetesen rengeteg extra tartalommal és megszépült küllemmel.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Szerezd be akciós áron az Electronic Arts legjobb játékait

Szerezd be akciós áron az Electronic Arts legjobb játékait

Ha lemaradtál volna az elmúlt hónapok legjobb EA-játékairól, most itt az idő, hogy pótolj néhányat, aktuális akciónknak köszönhetően ugyanis alaposan lenyomtuk az árakat.

A részletekért olvasd el teljes hírünket is!

Legfrissebb termékeink

 • Xbox 360 E táp

  Xbox 360 E táp

  9 999 Ft
 • Dragon Ball Xenoverse

  Xbox 360-on a Dragon Ball Xenoverse egy igazán felejthetetlen élménnyel kínálja a méltán közkedvelt anime legfontosabb jellemzőinek interaktív változatát, így a rajzfilmes világ hőse vagy elpusztítója is lehetsz.

  15 999 Ft
 • Dragon Ball Xenoverse Trunks' Travel Edition

  A Dragon Ball Xenoverse Trunks' Travel Edition Xbox 360-as változata a nagyszerű játék mellett egy a gyűjtőknek rendkívül értékes szobrot is tartalmaz, ami a szoba díszévé válhat.

  25 999 Ft
 • Xbox 360 E 500 GB + Forza Motorsport 4

  Az Xbox 360 E 500 GB + Forza Motorsport 4 bundle egy nagyszerű gépcsomag, amelynél a Forza 4 megmutatja a valós autóvezetés élményét egy remek szimulátor képében.

  69 999 Ft
 • Xbox 360 Wireless (Vezeték nélküli) Controller (Fekete) + Forza Horizon

  Vigyél haza egy Xbox 360 Wireless (Vezeték nélküli) Controller (Fekete) + Forza Horizon csomagot, és garantáltan nem fogsz unatkozni a rendkívül tartalmas játéknak köszönhetően.

  15 999 Ft
 • SpongeBob HeroPants

  Az Xbox 360-as SpongeBob HeroPants képében visszatér a közkedvelt hős, hogy a rajzfilmekből ismerős helyszíneken és helyzetekben Te segíthesd győzelemre Bikinifenék lakóit.

  10 999 Ft
 • Kinect Sensor (OEM)

  A Kinect Sensor (OEM) egy nagyszerű kiegészítő az Xbox 360 mellé, amellyel a mozgásérzékelés és a hangirányítás egyből valósággá válik, így megkönnyítve a játékok és alkalmazások kezelését.

  39 999 Ft
 • Batman Arkham Origins Complete Edition

  Az Xbox 360-as Batman Arkham Origins Complete Edition a nagyszerű játék legkomolyabb és legteljesebb verziója, ami minden megjelent kiegészítést tartalmaz, ami elérhető a programhoz.

  6 500 Ft
 • The Crew

  Az Xbox 360-as The Crew egy igazán különleges autóversenyes játék, melynél nemcsak a rendőrökkel, hanem az online játékosokkal is meggyűlhet a bajod, miközben átautózod Észak-Amerikát.

  15 999 Ft
 • Burnout Paradise

  A Burnout Paradise keretében nem csak összemérheted vezetői képességed a többi versenyzővel, de fémronccsá is zúzhatod őket.

  6 500 Ft