Kívánságlista

Xbox 360 Vezeték nélküli Kontroller (Fekete)

Xbox 360
13 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2008-01-25
 • Törzsvásárlói kártya
  +140 pont
 • Hivatalos Microsoft garancia
  1 év

Xbox 360 Vezeték nélküli Kontroller (Fekete) ismertető

Az Xbox 360 vezeték nélküli klasszikus kontrollere ideális megoldás a többjátékos módokhoz. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően kezünkbe simul az eszköz, így akár a hosszabb órákon át tartó játékhoz is ideális megoldás. Beépített rezgői segítségével még autentikusabb élményt nyújt a játékok alatt és tölthető ceruza-akkumulátorokkal is használhatjuk az eszközt.

Természetesen egyszerű ceruzaelemeket is alkalmazhatunk, így könnyen pótolhatóak a lemerült egységek hogy a folyamatos játék biztosított legyen.

Xbox 360 Wireless (vezeték nélküli) irányító

Az eszköz mellé ideális kiegészítő lehet a Microsoft Rechargeable Battery Pack, mely 2 db 2400 mAh-s eredeti, újratölthető Microsoft akkumulátorral növeli kontrollerünk játékidejét.

Amennyiben nem rendelkezünk töltőegységgel, úgy a játék közbeni töltéshez választhatjuk a Play & Charge kit kiegészítőt, egy töltőkábellel és akkumulátorral, vagy a Quick Charge kit-et, mely jóval gyorsabban tölti fel akkumulátorainkat szintén egy extra akkumulátorral a töltő mellé, viszont ilyenkor le kell mondanunk a játékról a töltés ideje alatt.

További tartalom betöltése.