Kívánságlista

Stellaris Galaxy Edition (PC/MAC/LX) Letölthető
PC

11 499 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-05-09
 • Törzsvásárlói kártya
  +115 pont

Stellaris Galaxy Edition (PC/MAC/LX) Letölthető letöltésének folyamata

Stellaris Galaxy Edition (PC/MAC/LX) Letölthető ismertető

A Stellaris Galaxy Edition a következőket tartalmazza:

 • 140 perces, kifejezetten a játékhoz készült digitális soundtrack
  A Stellaris sountrack közel két és fél órányi zenét tartalmaz, és olyan bónusz számokat és alternatív változatokat is megtalálsz rajta, amelyek nem szerepelnek a játékban. Az Andreas Waldetoft által komponált zeneszámok - melyek a Brandenburgi Állami Zenekar és Mia Stegmar vendégszereplésével készültek - a hallgatók olyan zenei témákra lelhetnek, amik a zenekari és az elektronikus zene fúziója révén a felfedezés és a végtelen űr feltárásának érzését idézik meg. Tartalmazza mind az MP3, mind a veszteségmentes FLAC változatokat.
 • Egy exkluzív idegen faj (kozmetikai DLC)
  Hódítsd meg az ismeretlent és hozz létre egy dicsőséges pókbirodalmat! Játékod egy egyedülálló, pókféle külsejű idegen fajjal bővül. Ha a barátaid megkérdeznék, hogy jutottál űrutazó pókokhoz, mondd el nekik bátran, hogy a hálón futottál ebbe az ajánlatba.
 • Exkluzív, 130 oldalas Digitális Gyűjtői Könyv 
  Csatlakozz a Stellaris mögött álló kreatív csapathoz, és tekints bele a Paradox eddigi legegyedibb vizualitású játékának látványvilág-tervezési és -megvalósítási folyamatába. A koncepciórajzoktól a végleges illusztrációkig és 3D renderekig terjedő 130 oldalas könyv a játék máshol nem elérhető művészeti alkotásait tartalmazza, valamint bepillantást enged a tervek rajzolását megalapozó gondolatokba és kutatásokba, valamint megismertet a problémákkal, amelyekkel a csapatnak a folyamat során szembe kellett néznie, és bemutatja megoldásaikat, melyekkel végül életre keltették a látványt. 
 • Stellaris: Infinite Frontiers regény Steven Savile tollából (ebook) 
  Steven Savile bestseller-szerző eredeti regénye a Paradox Stellaris univerzumának tudományos-fantasztikus világában játszódik. Amikor az Emberiség Közössége bizonyossá válik abban, hogy nincsenek egyedül az univerzumban, az emberiség megosztottá válik: fajunk a megváltást lehetséges barátokkal a csillagok közt keresse, vagy egy elkerülhetetlen háborúra készüljön? Milyen felfedezések várnak a kolóniahajóra, miközben az ismeretlenen átutazva keresik a titokzatos idegen jel forrását? Töltsd le és olvasd epub, mobi (Kindle) és PDF formátumban!
 • Exkluzív avatár és Galaxy fóumikon  
  Mutasd meg a Paradox fórumokon és más közösségi hálózatokon, hogy mennyire szereted a Stellaris-t, és Tedd Újra Naggyá a MySpace-t!
 • Dedikált háttérkép
  Fejezd ki tiszteleted az úttörők előtt, akik az ismeretlenbe merészkedtek ezzel a háttérképpel, amelyet a Stellaris fejlesztőcsapata dedikált.

 

Fedezz fel egy csodákkal teli, hatalmas galaxist! A Paradox Development Studio, a Crusader Kings és az Europa Universalis sorozatok alkotói bemutatják a Stellaris-t, a grand-strategy műfaj következő fejlődési fokát, amelynek középpontjában az űr felfedezése áll.

Mély stratégiai játékmenetével, az idegen fajok gazdag és rendkívül változatos sokaságával, valamint kiemelkedő történetmesélésével a Stellaris kihívásokban gazdag játékmenete megjutalmazza a csillagközi felfedezést, ahogy az űrt átszelő utazásaid során felfedezel, kapcsolatba lépsz és többet tudsz meg az utadba kerülő fajokról. 

Tedd ismertté nevedet szerte a világegyetemben azáltal, hogy egy galaktikus birodalmat kovácsolsz: gyarmatosíts távoli bolygókat és olvassz be idegen civilizációkat. Kizárólag háború útján bővíted birodalmadat, vagy inkább a diplomácia útját járod céljaid elérése érdekében?

 

Főbb jellemzők:

 • Komplex és sokrétű felfedezés
 • Hatalmas, procedurálisan generált galaxisok, több ezer bolygóval.
 • Fedezz fel anomáliákat hősies tudós-vezetőiddel.
 • A testreszabásnak és a procedurális létrehozásnak köszönhetően a fajok változatosságának semmi sem szab korlátokat.
 • Továbbfejlesztett diplomáciai rendszer, amely méltó egy grand strategy játékhoz.
 • A technológiák széles körén alapuló űrhajó-tervező.
 • Az űr lenyűgöző látványa.

 

 

 

 

© 2016 Paradox Interactive®. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

További tartalom betöltése.