Kívánságlista

WWE 2K14

PS3
2 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Szaküzletek készletinformációja
 • Utolsó darabok
  Részletek
 • Utolsó darabok,
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-11-01
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+

WWE 2K14 ismertető

WWE 2K14
WWE 2K14 ismertető

A pankráció alighanem az Egyesült Államok egyik nemzeti sportjának tekinthető, hiszen a szappanoperaszerű történetekkel, ámde brutális és látványos viadalokkal operáló sportág őshazája egyértelműen a tengerentúli régió, ahol számtalan klub alakult, hogy népszerű karakterek segítségével egyre nagyobbá és ismertebbé válhasson a műfaj.

Az Egyesült Államok mellett azonban a pankráció, de különös tekintettel a sport egyik legismertebb klubja, avagy a WWE által szervezett mérkőzések egyre népszerűbbé váltak az elmúlt évek során a világ más részein is, így mi sem természetesebb, minthogy az aktuális évad videojátékos adaptációja, avagy a WWE 2K14 Európában is megjelenhet már.

A WWE 2K14 keretein belül a fejlesztők célja az volt, hogy az új szezonban minden eddiginél részletesebb, valószerűbb és izgalmasabb összecsapásokat élhessenek át a rajongók, méghozzá a WWE legismertebb karaktereinek oldalán, így az élmény kis híján olyan lett, mintha egy interaktív televíziós közvetítést látnánk az egyik meccsről, amibe ráadásul még beleszólásunk is van. A jól ismert szereplők mellett valóban létező arénák, kommentátorok és mozdulatsorok várnak ránk, így a sport rajongóinak minden vágya garantáltan testet öltött a játékos változatban.

A WWE 2K14 ráadásul egy minden eddiginél egyszerűbb, mondhatni közérthetőbb irányítást kapott készítői részéről, így még azok is könnyen beletanulhatnak a látványos küzdelmekbe, akik korábban azt sem tudták, hogy mi az a pankráció. A játékban egyébiránt csonttörő ütések és rúgások, valamint a látványra kiélezett kombók várnak ránk, de a valóságban is létező pankrátorok mindegyike rendelkezik majd sajátos fogásokkal is, amelyeknek köszönhetően nem csak a meccsek válnak változatosabbá, hanem a játék is nagyot lép a realizmus felé.

 • Légy részese minden idők legjobb pankrátor-játékának, amelyben a sport legjelesebb képviselőinek oldalán léphetsz ringbe!
 • Éld át az óriási összecsapásokat, tanuld meg a speciális mozdulatokat és legyél igazi harcos!
 • Az egyjátékos küzdelmek mellett többjátékos élmények is várnak rád, hogy barátaidnak is megmutathasd, ki a legjobb pankrátor a környéken!
További tartalom betöltése.