Kívánságlista

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition
PS3

6 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-11-29
 • Törzsvásárlói kártya
  +70 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition ismertető

Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition ismertető

Egy minden eddiginél tartalmasabb kiadásban jelent meg újra a népszerű DC képregényekből és -filmekből ismert szuperhősöket a középpontba állító Injustice: Gods Among Us, ami a verekedős játékok legszebb hagyományait kívánja képernyőnkre varázsolni, méghozzá olyan szereplőkkel, mint Batman, Superman, Flash, Joker vagy éppen Wonder Woman. A cél, hogy kiderüljön végre: vajon ki a legerősebb harcos a DC-univerzumban?

Az Injustice: Gods Among Us címe elsőre talán ismeretlennek tűnhet, holott a háttérben egy rendkívül ismert és bejáratott fejlesztőcsapat, a Mortal Kombattal híressé vált Netherrealm Studios áll, akik a múltban már bizonyítottak a minőséget illetően, így biztosak lehetünk abban, hogy ezúttal is egy nagyszerűen kivitelezett és jól kiegyensúlyozott verekedős játékot kapunk tőlük.

Akárcsak a Mortal Kombat legutóbbi epizódjában, úgy természetesen az Injustice: Gods Among Us-ban is alaposan különböznek egymástól a harcosok, így míg Flash elképesztő gyorsaságával, addig Batman különleges high-tech fegyvereivel, Joker pedig aljas furfangjaival és csapdáival tűnik ki a többiek közül.

Az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition keretein belül ráadásul most egy minden eddiginél teljesebb kiadásban juthatsz hozzá a kritikusoktól számtalan elismerést bezsebelt játékhoz, így alapból elérheted hozzá az alapjáték esetében DLC formájában érkezett harcosokat, így General Zod, Lobo vagy Lady Zatanna bőrébe is belebújhatunk, de alternatív jelmezek, új S.T.A.R. Labs-minijátékok és egyéb extrák is a rendelkezésünkre állnak ebben a kiadásban.

 • Az Injustice: Gods Among Us legteljesebb kiadásában most számtalan extrával, így hat új harcossal és alternatív jelmezekkel lehetsz gazdagabb, méghozzá verhetetlen áron!
 • Küzdj meg Batman, Superman, vagy az új jövevényeknek hála Lobo és Lady Zatanna oldalán, hogy a karakterek sajátos képességeit és kombóit a középpontba állítva te is kideríthesd, hogy ki a legjobb harcos a DC univerzumában!
 • Az interaktív pályáknak köszönhetően egy fal nem szabhat határt a küzdelmeknek, így használd ki a tereptárgyakat, majd rombolj le mindent, hogy egy teljesen más helyszínen fejezhesd be a megkezdett küzdelmet.
További tartalom betöltése.