Magyarország legnépszerűbb konzol boltja
0Kosár

playstation3 platform

Hivatalos Sony Partner
PS3 - Gépek
2 db termék

A Sony PlayStation 3 igazi csúcsragadozó a HD konzolok között, melynek teljesítménye egyedülálló a piacon. Ha exkluzív tartalmakra és egy erős multimédia lejátszóra vágysz, akkor a Blu-ray lejátszóval felvértezett PlayStation 3 a Te géped!

PS3 - Játékok
485 db termék

A PS3 játékok igazi esszenciái a piacnak! A nagy kapacitású Blu-ray lemeznek köszönhetően rengeteg extra tartalommal bővülhet ki egy-egy cím. Az ingyenes PSN biztosítja a játékosokat arról, hogy a korlátlan szórakozás Online is folytatódhasson!

PS3 - Tartozékok
69 db termék

A PS3 pályafutása során rengeteg hasznos kiegészítőt kapott, mellyel tovább fokozható a játékélmény. A Move Mozgásérzékelős kiegészítő segítségével az irányítás egy új dimenzióba lép, de itt találhatjuk meg a pontkártyákat és a Wireless kontrollereket is.

Battlefield Hardline megjelenés és előrendelés

kiemelt Battlefield Hardline megjelenés és előrendelés

A monumentális csataterek és háborús helyszínek után a Battlefield-sorozat legújabb részében egy újabb hadviselési formát ismerhetünk meg közelebbről – a Visceral Games által fejlesztett Battlefield Hardline ugyanis a rendőrök és a bűnözők macska-egér harcát mutatja be.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Xenoverse interaktív formában kínálja az anime pillanatait

kiemelt A Xenoverse interaktív formában kínálja az anime pillanatait

A legújabb Dragon Ball-játékban ismét összecsapnak egymással a kérdéses anime jól ismert hősei és gonosztevői! A harcokhoz mi Goku oldalán csatlakozunk majd, akinek egy minden eddiginél titokzatosabb új ellenféllel is össze kell mérnie a tudását!

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Resident Evil Revelations 2 megjelenés és előrendelés

Resident Evil Revelations 2 megjelenés és előrendelés

Folytatással gyarapítja a Resident Evil Revelations című mellékszálat a Capcom, ami teljesen új történettel és szereplőkkel, valamint a sorozat gyökereihez visszanyúló játékmenettel örvendezteti meg a rajongókat.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Szerezd be akciós áron az Electronic Arts legjobb játékait

Szerezd be akciós áron az Electronic Arts legjobb játékait

Ha lemaradtál volna az elmúlt hónapok legjobb EA-játékairól, most itt az idő, hogy pótolj néhányat, aktuális akciónknak köszönhetően ugyanis alaposan lenyomtuk az árakat.

A részletekért olvasd el teljes hírünket is!

A Dragon Age Inquisition az év RPG-je

A Dragon Age Inquisition az év RPG-je

Folytatódik a Bioware népszerű fantasy szerepjátéka, amelyben ismét Thedas problémáktól hemzsegő vidékein kalandozhatunk, ahol ezúttal is a sötétség erői, a belviszályok és az óriási háborúk keserítik meg a lakosság nyugalmát.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Legfrissebb termékeink

 • Under Night In-Birth EXE:Late

  PlayStation 3-on újra átélheted a klasszikus árkád verekedős játékok legjobb pillanatait, hiszen az Under Night In-Birth EXE:Late a legnagyobb címek követőjeként igazán egyedi karakterekkel biztosítja a megszokott 2D-s küzdelmeket.

  13 500 Ft
 • Dragon Ball Xenoverse

  PlayStation 3-on a Dragon Ball Xenoverse egy igazán felejthetetlen élménnyel kínálja a méltán közkedvelt anime legfontosabb jellemzőinek interaktív változatát, így a rajzfilmes világ hőse vagy elpusztítója is lehetsz.

  15 999 Ft
 • Dragon Ball Xenoverse Trunks' Travel Edition

  A Dragon Ball Xenoverse Trunks' Travel Edition PlayStation 3-as változata a nagyszerű játék mellett egy a gyűjtőknek rendkívül értékes szobrot is tartalmaz, ami a szoba díszévé válhat.

  25 999 Ft
 • Thrustmaster T.Flight Hotas X joystick

  A Thrustmaster T.Flight Hotas X joystick egy igazán nagyszerű és minőségi kiegészítő, ami minden vérbeli Gamernek nyugodtan ajánlható.

  15 999 Ft
 • Fighting Edition

  A PlayStation 3-as Fighting Edition három nagyszerű verekedős játékot kínál egyetlen áráért, így a műfaj rajongóinak mindenképpen ajánlható darabról van szó.

  7 999 Ft
 • Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX

  A PlayStation 3-as Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX egy igazán különleges játék, amely a Disney és a Final Fantasy karaktereit vegyíti egyetlen felejthetetlen RPG keretein belül.

  9 999 Ft
 • Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX Limited Edition

  A PlayStation 3-as Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX Limited Edition egy igazán különleges játék, amely a Disney és a Final Fantasy karaktereit vegyíti egyetlen felejthetetlen RPG keretein belül.

  10 999 Ft
 • Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX Collectors Edition [Konzolvilág exkluzív]

  A PlayStation 3-as Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX Collectors Edition egy igazán különleges játék nagyszerű kiadása, amely töméntelen extrával kecsegteti a legnagyobb gyűjtőket és rajongókat.

  29 999 Ft
 • LittleBigPlanet 3

  A PlayStation 3-as LittleBigPlanet 3 segítségével mindenki kedvence, Zsákfiú tér vissza, hogy újabb felejthetetlen kalandokkal szórakoztassa a konzol tulajdonosait, méghozzá új szereplők társaságában.

  13 999 Ft
 • Batman Arkham Origins Complete Edition

  A PlayStation 3-as Batman Arkham Origins Complete Edition a nagyszerű játék legkomolyabb és legteljesebb verziója, ami minden megjelent kiegészítést tartalmaz, ami elérhető a programhoz.

  6 500 Ft