Kívánságlista

Assassin's Creed IV (4) Black Flag
PS3

2 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  1-2 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-10-29
 • Törzsvásárlói kártya
  +30 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Assassin's Creed IV (4) Black Flag ismertető

Az Assassin's Creed-sorozat legújabb epizódjában Edward Kenway oldalán újabb hatalmas kalandok várnak majd ránk, az amerikai történelem helyett azonban a Karib-tengeri eseményekre koncentrálva.

"...Válj te is igazi kalózzá, vegyél részt hajócsatákban, zsákmányolj aranyat, eredj titkok után..."

Edward, avagy a harmadik részben megismert Connor nagyapja, ugyanis egykoron vérbeli kalózkapitány volt, aki nem csak az akkori időszak híres banditáival cimborált, hanem a kalózlét mindennapjait megélve felfedezte a környék teljes szigetvilágát, felkutatta az elveszett kincseket, mindemellett pedig belefolyt egy évszázadokon és kontinenseken átívelő konfliktusba is.

Ebben az izgalmas történetben lehetünk interaktív formában a legidősebb Kenway útitársai, hogy bejárjuk a Karib-tenger minden zegzugát, részt vegyünk a hatalmas tengeri ütközetekben, felfedezzük a környék kisebb-nagyobb településeit - Havanna, Kingston és így tovább -, hogy az orvgyilkosok krédójának szabályait és intelmeit szem előtt tartva a Karibi térségből is kiűzzük a Templomosokat.

Az Assassin?s Creed IV: Black Flag a franchise történetének legnagyobb szabadon bejárható területével kecsegtet számunkra, aminek jelentős része vízi terület lesz, de a Ubisoft fejlesztői nem feledkeztek meg természetesen a klasszikus szárazföldi összecsapásokról sem, így amennyiben nem akarunk befásult tengeri medvék lenni, csak kikötünk az egyik közeli városban és a szárazföldön folytatjuk tovább harcunkat.

Edward Kenway a korábbi epizódok főhőseihez hasonlóan az orvgyilkosok rendjébe tartozik, így a harcok és küldetések során ismét fontos szerepet fog játszani rejtett pengéje, de pisztolyok, kardok és egyéb érdekes kiegészítők is színesítik majd az összecsapásokat, amelyek nem csak rendkívül látványosak, hanem minden korábbinál intenzívebbek is lesznek.

 • Éld át a nagy kalandot a PlayStation 3 megszokottan minőségi küllemével és a DualShock kontroller kiegyensúlyozott irányításával!
 • Válj te is igazi kalózzá, vegyél részt hajócsatákban, zsákmányolj aranyat, eredj titkok után és fedezd fel magadnak a Karib-tenger minden titkát!
 • Connor nagyapja korábban megmagyarázhatatlan történetek végére is pontot tesz, így még többet tudhatsz meg a Kenway család sötét múltjáról!
További tartalom betöltése.