Kívánságlista

Wolfenstein The New Order
PS3

6 499 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-05-20
 • Törzsvásárlói kártya
  +65 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Wolfenstein The New Order ismertető

Wolfenstein: The New Order ismertető

A Wolfenstein-sorozat legújabb epizódjában ismét a jól ismert történet és koncepció fogad majd minket, amelyben a második világháború ugyan véget ért, de korántsem úgy, ahogyan azt a történelemkönyvekből korábban megismerhettük. A náci Németország ugyanis nem veszítette el a nagy háborút, hanem fölényes győzelmet aratott a szövetségesek és a szovjetek ellen, aminek köszönhetően a világ egészen más lett, mint korábban volt, lévén egy új időszámítás, egy új rend vette kezdetét.

Természetesen a kialakult helyzettel a felkelők egy csoportja képtelen volt azonosulni, ezért néhány elszánt ellenálló felvette a harcot a náci hatalom ellen, így a játék főhőse, William Blazkowicz – aki a sorozat korábbi főszereplőinek a leszármazottja – is bármit képes megtenni azért, hogy megdönthesse az elnyomó rezsimet, ezáltal felszabadítsa hazáját, és megvédje szerettei életét. Ez a harc azonban könnyen lehet, hogy Blazkowicz életében az utolsó lesz, hiszen a náci tudósoknak köszönhetően a hatalom olyan veszélyes fegyverekkel szerelkezett fel, amilyeneket korábban még soha nem láthattunk a sorozat korábbi részeiben.

A Wolfenstein: The New Order ugyanis a franchise eddigi koncepciójával ellentétben nem a rejtélyes mágikus energiákra, hanem inkább a sötét sci-fi elemekre koncentrál, így az alternatív múltat lefestő játékban hatalmas robotkutyák, robotkatonák és különleges fegyverek várnak ránk az izgalmas és változatos küldetések során, amelyeket a későbbiekben természetesen mi is felhasználhatunk majd támadóink ellen.

 • Csatlakozz te is az ellenállókhoz, és buktasd meg a náci rezsimet!
 • A Wolfenstein: The New Order egy új fejezetet nyit a sorozat életében, aminek köszönhetően a mágiát és a természetfelettit felváltják a sötét sci-fi hatások!
 • Fordítsd ellenfeleid ellen saját fegyvereiket, amire szükséged is lesz, ha le akarod győzni a robotkutyákat és a különféle gépesített hadosztályokat!
 • A sorozatra jellemző fordulatos történetet a megszokottan látványos és izgalmas összecsapások teszik emlékezetessé!
További tartalom betöltése.