Kívánságlista

Ultra Street Fighter IV
PS3

6 499 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-08-08
 • Törzsvásárlói kártya
  +65 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+

Ultra Street Fighter IV ismertető

Ultra Street Fighter IV ismertető

Újabb kiadásban jelenhet meg a nagysikerű Street Fighter-sorozat negyedik része, ami elsődlegesen azokat a rajongókat célozza meg, akik kihagyták a korábbi bővített kiadványokat, illetve még csak most ismerkednek a verekedős játék legutóbbi epizódjával, ilyen tartalmas formában ugyanis korábban még soha nem láthattuk a rendkívüli sikereket elért alkotást.

Az Ultra Street Fighter IV keretein belül az alapkiadás óta napvilágot látott összes javítást, kiegészítőt, valamint extra kosztümöt és harcost is elérhetjük, így tulajdonképpen egyetlen játék áráért kétszer annyi tartalmat kapunk, amiknek köszönhetően minden eddiginél változatosabbá válnak a látványos ütközetek.

A kérdéses kiadvány egyik további előnye még, hogy a Capcom fejlesztői sokkal kiegyensúlyozottabbá tették az Ultra Street Fighter IV-ben megtalálható harcosok közötti erőviszonyokat, így már nem kell attól tartanunk, hogy valamelyik karakter erősebb lesz a másiknál, de természetesen a harcrendszert semmiféle változás nem érte, így a korábban memorizált és jól ismert kombókat nem kell újra megtanulnunk.

Az Ultra Street Fighter IV-ben mindemellett rengeteg egyéb apró változást is megtapasztalhatunk majd, így például egy halom új pálya mellett öt új karakter megjelenésének is örülhetünk, amelyek között egy olyan harcos is szerepet kap, akit korábban még egyetlen Street Fighter-játékban sem láthattunk, így az igazi rajongóknak bizonyára már miatta is érdemes lesz beruházni az újrakiadásba.

 • Szerezd be te is egy minden eddiginél teljesebb kiadásban az Street Fighter-sorozat legutóbbi epizódját, amiben számtalan vadonatúj tartalmat találhatsz!
 • Az Ultra Street Fighter IV-ben minden eddigi javítás, DLC, extra karakter és pálya helyet kapott, de a jól ismert harcosok erőviszonyai is kiegyenlítésre kerültek!
 • Memorizáld a brutális kombókat, tanuld meg a leghatásosabb mozdulatokat és a többjátékos módnak köszönhetően másoknak is mutasd meg, hogy ki a legjobb Street Fighter-harcos!
 • Ismerkedj meg a sorozat legújabb harcosával, aki korábban még egyetlen Street Fighter-játékban sem szerepelt!
További tartalom betöltése.