Kívánságlista

The Guided Fate Paradox
PS3

9 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-10-25
 • Törzsvásárlói kártya
  +100 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+

The Guided Fate Paradox ismertető

The Guided Fate Paradox ismertető

Eljött az utolsó leszámolás ideje, a Pokol és a Menny teremtményei egy utolsó csatában akarják eldönteni, hogy ki uralja a jövőben a Paradicsomot. Az óriási harcban rengeteg angyal vesztette életét, a maradéknak pedig egy új Istenre lenne szüksége?

Főhősünk, Renya Kagurazaka a világ legszerencsésebb emberének tartja magát, amikor kihúzzák számait a lottósorsoláson, de akkor még nem is sejti, hogy az Angyalok keze van a dologban, hiszen így választották ki új Istenüket!

A The Guided Fate Paradox keretein belül Renyát, avagy az új Istent irányíthatjuk, akinek élete kalandosabb annál, minthogy az élők mindennapjait felügyelje. Rengeteg harc, sátáni teremtmények és egy szívbe markoló, változatos történet vár majd ránk!

-Válassz magad mellé kísérőt és lépj be az újabb labirintusokat tartalmazó pályákra, hogy legyőzd a Pokol seregeinek utolsó képviselőit is!
-A változatos és izgalmas történetben több hétre elegendő kaland vár majd ránk egy újdonsült Isten oldalán, aki korántsem tartozik még a halhatatlanok táborába!
-Szállj szembe a többemeletnyi magas ellenfelekkel és győzd le őket a látványos összecsapásokban!
További tartalom betöltése.