Kívánságlista

The Bureau: XCOM Declassified
PS3

5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-08-23
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+

The Bureau: XCOM Declassified ismertető

Újabb formáját mutatja meg a legendás XCOM-sorozat, a tavalyi Enemy Unknown után ugyanis ezúttal egy vérbeli akciójátékot készítettek nekünk a fejlesztők, amelyben a franchise jellegzetes hangulata és koncepciója mellett egy sokkal intenzívebb, sokkal bensőségesebb élmény vár majd ránk saját XCOM-osztagunk élén.

A The Bureau: XCOM Declassified néhány komoly átalakulás után egy taktikai TPS-ként meséli el nekünk sajátos kis történetét, amely egy idegen invázió köré épül fel. Hogy az űrlények miért támadták meg a Földet, azt egyelőre senki sem tudja, de vélhetően a kolonizáció és az emberi faj elpusztítása is szerepel elsődleges céljaik között. A te feladatod az lesz, hogy egy elit katonai szervezet oldalán hitet adj az embereknek és visszaszorítsd az idegeneket, bolygónknak ugyanis minden áron meg kell maradnia a humanoidok kezében.

A játék, habár az első tervek szerint egy intenzív FPS-ként kezdte életét, a készítők végül egy taktikai TPS-t készítettek belőle, így elfelejthetjük az ész nélküli lövöldözéseket. A The Bureau: XCOM Declassified keretein belül ugyanis a taktikázás, a megfelelő stratégia felkutatása és alkalmazása, valamint természetesen a fedezékhasználat is komoly szerepet játszik majd a harcok során, így érdemes megfontoltan bevetni, illetve irányítani katonáinkat a küzdelmekben, hiszen elég csak egy óvatlan mozdulat, vagy egy rosszul kiosztott parancs ahhoz, hogy célba vegyen minket egy űrlény.

Mivel a játékban mi leszünk az XCOM-osztag vezetői, ezért a mi feladatunk lesz az előrenyomulás mellett az is, hogy csapatunk épségben átvészelje az ütközeteket, hiszen mi parancsolunk és irányítjuk őket, illetve alkalmazhatjuk speciális képességeiket is, már amennyiben az idegenek győzelemre állnának az elkeseredett küzdelem során.

 • Harcolj az idegenekkel és mutasd meg nekik, hogy a Föld az embereké és utolsó lélegzetükig küzdeni fognak érte!
 • Vezesd csatába elit osztagodat, adj parancsokat, használd katonáid speciális képességeit és vezényeld le a csatát legjobb tudásod szerint!
 • Válaszd a PlayStation 3-as változatot, hogy a legszebb konzolos grafikával éld át a nagy háborút!
További tartalom betöltése.