Kívánságlista

Grand Theft Auto Episodes from Liberty City
PS3

6 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2010-04-16
 • Törzsvásárlói kártya
  +70 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Grand Theft Auto Episodes from Liberty City ismertető

A két akcióval teli epizód ugyanabba a hihetetlen kidolgozott és hatalmas világba kalauzol minket, mint amit a Grand Theft Auto IV-ben is láthattunk. A Live játékosok egy 32 emberes multiplayer módba is beszállhatnak, kapnak egy videó szerkesztőt, valamint vadiúj zeneszámokat élvezhetnek a Liberty City rádióiban.

A Lost and Damned egy sötét kirándulás Liberty City alvilágába Johnny Klebitz szerepében, aki egy földönfutó motoros, és megpróbál harcolni, hogy bandája egyben maradjon ugyanis egy súlyos nézeteltérés komoly fenyegetést jelent az összes tagra.

A The Ballad of Gay Tony részben a játékos Luis Lopez szerepébe bújhat, aki a pénz és bűn világában próbál helytállni. Mindkét epizód vadiúj járműveket és fegyvereket tartalmaz, és találhatunk még vadiúj elfoglaltságokat is, mint például a kalitka-harc, banda háború vagy BASE ugrás.

Az epizódok szenzációs játékélményt nyújtanak ebben a vad és veszélyes városban. Ha játszottál már Grand Theft Auto játékkal, akkor ki kell próbálnod ezt az új részt is! A grafikától pedig ketté állnak a füleid.

További tartalom betöltése.