Kívánságlista

God of War Collection Essentials
PS3

5 499 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2009-11-20
 • Törzsvásárlói kártya
  +55 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

God of War Collection Essentials ismertető

God of War Collection

Éld át újra Kratos felemelkedését az istenek közé, majd bukj el, hogy aztán bosszút állhass sérelmeidért! A Sony most elhozta neked PlyaStation 2-ről importált klasszikus játékát, mely alapos ráncfelvarráson esett át.

A két klasszikus immár HD minőségben pompázik, 720p-ben és 60 FPS sebességgel, hogy a játékélmény mégjobb lehessen. Bekerültek a különböző Trófeák is a játékba.

God of War Collection

Aki nem ismerné a játékot, annak röviden és tömören annyit elárulhatunk, hogy az utóbbi idők legjobbnak tartott Hack N Slash akciójátékáról van szó, mely méltán vívta ki magának a legjobbnak járó címet, izgalmas története, gyönyörű területeken játszódó hangulatos grafikája és élvezetes játékmenete miatt.

A főhős Kratos, egy Spártai katona, aki elveszti családját, majd a háború istenévé küzdi fel magát. Az istenek haragjával is szembemenő Kratos olyan helyszíneken jár mint Rhodosz és olyan mitológiai alakokkal küzd meg, mint Ikarusz. Légy tehát részese a Sony által elképzelt görög mitológiai kalandnak, melyben az erőszak kapja a főszerepet.

További tartalom betöltése.