Kívánságlista

PlayStation All-Stars Battle Royale
PS3

3 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2012-11-23
 • Törzsvásárlói kártya
  +40 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+

PlayStation All-Stars Battle Royale ismertető

All Stars

PlayStation All-Stars Battle Royale ismertető

PlayStation All-Stars Battle Royale cross-play funkcióval rendelkezik, így a PS3 változatot és a PS Vita változatot egyaránt játszhatod valós időben a két platformon. A PS3 változat megvásárlása után Tiéd lesz a program PS Vita változatának letöltőkódja ajándékba!

A legnagyobb játékhősök elérkezettnek látták az időt ahhoz, hogy összecsapjanak egymással, és végleg eldöntsék, ki a legerősebb, legügyesebb közülük. A kérdés már csak annyi: Te vajon kit választasz?

Négy játékos, egy nagy, interaktív aréna és egyetlen győztes - a PlayStation All-Stars Battle Royale alapszabályai meglehetősen egyszerűek, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy a játék rövid idő alatt megunható lenne. A változatos karakterek, mint például Kratos (God of War), Nathan Drake (Uncharted) vagy Big Daddy (BioShock) közt mindenki megtalálhatja saját kedvenceit!

Az egyes harcosok teljesen eltérő képességekkel és fegyverekkel szállnak harcba, a különböző harcstílusok pedig még sokszínűbbé teszik a harcosok palettáját. Látványos kombók, vicces kivégző-mozdulatok és felejthetetlen pályák sokasága vár ránk!

A játék különlegessége a cross-platform játék lehetősége: ez annyit jelent, hogy a PS3 tulajok játszhatnak PS Vita játékosokkal is (és természetesen fordítva is működik a dolog), vagyis konzoltól függetlenül harcolhat egymás ellen mindenki!

Playstation All-Stars Battle Royale a GAMERS.hu ajánlásával!

További tartalom betöltése.