Kívánságlista

NHL 14
PS3

5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-09-11
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+

NHL 14 ismertető

NHL 14

NHL 14 ismertető

Fellélegezhetnek a jégkorong szerelmesei, hiszen az idei évben sem kell nélkülözniük kedvenc sportáguk aktuális évadjának játékadaptációját. A műfaj koronázatlan királyának tekinthető NHL 14 ráadásul idén még realisztikusabb mérkőzésekkel várja fanatikusait!

A játék a felújított grafikus motor mellett egy új fizikai motorral is gazdagodott, aminek köszönhetően valóságosabb mozgás jellemzi hokisainkat és magát a korongot is, de az ütközési modell is átalakult, sőt a valódi, test a test elleni összecsapások is minden eddiginél realisztikusabbá váltak, hiszen amennyiben valahol, akkor a jégkorongban könnyen megesik, hogy két játékos egymásnak esik.

Az NHL 14 ezúttal is egy szerteágazó karriermóddal kecsegtet számunkra, de a bajnokság átélése mellett gyorsmeccsekben is részt vehetünk, sőt, többjátékos élmények is várnak ránk, így akár barátainkkal vagy más rajongókkal is összemérhetjük tudásunkat.

-Sajátítsd el a jégkorong szabályrendszerét és vezesd győzelemre csapatodat az egy- és többjátékos módokban!
-Forradalmi újítások várnak az új évadban: megújult grafikus és fizikai motor, valamint realisztikusabb élmények!
-A Fight Night-sorozatból örökölt technológiának köszönhetően a játékosok közötti összecsapások akár igazi ökölviadalokká is válhatnak!
További tartalom betöltése.