Kívánságlista

Need for Speed Rivals
PS3

4 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  1-2 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-11-20
 • Törzsvásárlói kártya
  +50 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 7+

Need for Speed Rivals ismertető

Tájékoztatás: a Need for Speed Rivals nem támogatja a jelenleg kapható kormányokat, így csak kontrollerrel játszható.

Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals ismertető

A Need for Speed-sorozat az utóbbi években nem mindig tudta maradéktalanul kielégíteni a rajongók igényeit, de idén minden megváltozik, a Need for Speed Rivals keretein belül ugyanis végre ismét visszatérhetnek a franchise legendás epizódjaira jellemző stílusjegyek, aminek köszönhetően megint feledhetetlen élmény lesz a száguldozás!

A Need for Speed Rivals keretein belül a fejlesztők azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy ötvözzék a csúcssebességű sportautókkal való száguldást a látványos rendőri üldözésekkel, amelyeket ezúttal egy hatalmas és természetesen szabadon bejárható területen kiviteleztek, így nem csak hajmeresztő sebesség és izgalmak, hanem óriási szabadság is vár majd ránk.

A Need for Speed Rivals-ban ugyanakkor címéhez hűen egy igazán komoly rivalizálást élhetünk át, amely a rendőrök és az illegális autóversenyzők között zajlik. A történet érdekessége, hogy mindkét fél érdekeit és céljait meghallgathatjuk, így mi dönthetjük el, hogy melyik oldalról csatlakozunk a soha véget nem érő versenyhez, amelyben mindkét frakció rendelkezik majd sajátos eszközökkel, így a rendőröket választva a törvényes eszközök ? különféle blokkoló és elfogó-rendszerek ?, az illegális versenyzők mellett döntve pedig a féktelen sebesség vár majd ránk.

A játékkal ugyanakkor a fejlesztők továbbgondolták azokat a korábbi részekben bevezetett tervezeteket, amelyeknek köszönhetően a Need for Speed Rivals-ban eltűntek a határok az egy- és a többjátékos élmények között. Természetesen amennyiben szeretnénk, egymagunk is átélhetjük a futamokat, de a közösséghez csatlakozva bármikor belebotolhatunk majd olyan versenyekbe és kihívásokba is, amelyeket nem gépi, hanem valódi ellenfelekkel vívhatunk meg.

 • Versenyezz egyedül vagy más játékosok ellen, mutasd meg ki a leggyorsabb az utakon, és oszd meg eredményeidet az AutoLog segítségével!
 • Fedezz fel egy óriási, szabadon bejárható várost, ahol minden sarkon újabb versenyek és kihívások várnak rád, de az sem kizárt, hogy éppen a rend éber őrei!
 • Csatlakozz a soha véget nem érő rivalizáláshoz a rendőrök vagy az illegális versenyzők oldalán!
További tartalom betöltése.