Kívánságlista

NBA 2K14
PS3

5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-10-04
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 3+

NBA 2K14 ismertető

NBA 2K14 Ismertető

A virtuális kosárlabda szerelmesei idén sem maradnak játszanivaló nélkül, a 2K Games ugyanis az aktuális NBA évad alapján egy újabb epizóddal gyarapítja az NBA 2K-sorozatot, amelyben számtalan kisebb és nagyobb újítás mellett rengeteg finomhangolást is alkalmaztak a korábbi részekhez képest.

Az NBA 2K14 borítóján idén LeBron James egymaga néz vissza ránk, aki a jelen kor Michael Jordan-jeként már önmagában is garanciát jelent a minőségre. Természetesen az alkotás nem csak LeBron-ról szól, hiszen az aktuális NBA szezon összes jól ismert csapata és játékosa, valamint természetesen pályája is helyet kapott benne, így garantáltan megtalálhatjuk majd saját kedvenceinket is a felhozatalban - még az Euroliga is képviselteti magát -, de ha nem, akkor sincs baj, hiszen létrehozhatunk egy saját kosárlabdacsapatot is, hogy felvegyük a harcot a legjobbakkal a bajnokságon.

NBA 2K14

Természetesen az NBA 2K14-ben sem csak csapatok, hanem játékmódok sokasága is vár ránk, így lehetőségünk lesz az imént említett bajnokság mellett átélni egy teljes szezont, indulhatunk kosárlabdás kihívásokban, de lejátszhatunk egy gyors meccset is, amelyen kedvenceinket vagy az ősi rivális csapatokat ereszthetjük egymásnak.

A játék egyik legnagyobb újdonságát egyébiránt az irányítás egyszerűsödése jelenti - a szezonális változások, játékos-cserék és egyebek mellett -, aminek köszönhetően a sorozat rajongói éppen olyan könnyedén beletanulhatnak majd a kosarasok terelgetésébe, mint azok, akik csak most ismerkednek a sportággal, illetve az NBA 2K-sorozattal.

Természetesen a játék maga ettől függetlenül sem veszített egy fikarcnyit sem összetett és realista hozzáállásából, így igazi virtuális kosárlabdás élmény vár majd ránk az alkotás betöltésével.

 • Válaszd ki kedvenc kosárlabdacsapatodat vagy alkosd meg sajátodat és indulj a bajnokságon, majd mérd össze tudásodat másokkal is a többjátékos módban!
 • Tanuld meg a kosárlabda alapszabályait és irányítsd a legjobb kosarasokat, illetve legnagyobb hőseidet a képernyőn!
 • A játék előrendelésével most exkluzív letölthető tartalomhoz juthatsz hozzá, amivel még színesebbé teheted a végeredményt!
További tartalom betöltése.