Kívánságlista

Middle-Earth Shadow of Mordor
PS3

4 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  1-2 munkanap
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-11-21
 • Törzsvásárlói kártya
  +50 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Middle-Earth Shadow of Mordor ismertető

Middle-Earth Shadow of Mordor ismertető

A Middle-Earth Shadow of Mordor a valaha készült legígéretesebb A Gyűrűk Ura-játékként egy a filmektől és a könyvektől teljesen független történetet mesél el nekünk, amely a Hobbit, valamint a népszerű trilógia eseményei között játszódik. A cselekmény főszereplője Talion, aki egy családi tragédiát követően bosszút esküszik egész Mordor ellen, és egyetlen célja az, hogy legyőzze Szauront, ám a győzelemhez vezető út orkoktól és egyéb teremtményektől hemzseg, amik kivétel nélkül arra esküdtek fel, hogy megakadályozzák tervünket.

A játék hatalmas nyitott helyszínekkel kecsegtet, amelyeknek köszönhetően egész Mordort szabadon bebarangolhatjuk majd, így a főküldetések mellett mellékes feladatokat is elvállalhatunk, miközben brutális harcosokká, netán az árnyékokban megbújó vadászokká válhatunk. A Middle-Earth Shadow of Mordorban azonban olyan fejlett mesterséges intelligencia vár majd ránk, aminek hála egy korábban soha nem látott rendszer fogad minket a harcok során. Amennyiben például futni hagyunk valakit, könnyen lehet, hogy a pálya későbbi szakaszában erősítéssel tér vissza, netán emlékezik ránk egy olyan döntés meghozatalakor, ami a történet előrehaladását is elősegítheti. Csak rajtad múlik, hogy ellenségeket vagy inkább szövetségeseket gyűjtesz magad köré!

A Middle-Earth Shadow of Mordor egy olyan pergős akciójáték, amely a jelenlegi színtér legismertebb sorozataiból merített ötleteket, így például az Assassin’s Creed- és a Batman Arkham-sorozatok hatásai is érződnek a végeredményen, amelyben brutális és véres harcok várnak ránk, miközben Mordor teljes ork-légiója a mi fejünket akarja.

 • Éld át te is az eddigi legmonumentálisabb A Gyűrűk Ura-játékot, amelyben Mordor sötét földjei, ellenfelek tucatjai várnak rád, méghozzá Szauron társaságában!
 • Csak rajtad áll, hogy merre haladsz tovább és miként oldod meg a rád bízott küldetéseket, de ne feledd, hogy ki szövetségesed lehetne, az könnyedén ellenségeddé is válhat!
 • Fedezz fel egy fantasztikus történetet, ami a Hobbit és a A Gyűrűk Ura-trilógia között játszódik!
További tartalom betöltése.