Kívánságlista

Metal Gear Solid 5 (MGS V) The Phantom Pain
PS3

3 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-09-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +40 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Metal Gear Solid 5 (MGS V) The Phantom Pain ismertető

Metal Gear Solid 5 (MGS V) The Phantom Pain tartalma:

Hideo Kojima legendás Metal Gear Solid-sorozata elérkezett az ötödik felvonásához, amelyben egy minden eddiginél szebb, jobb és tartalmasabb kaland vár ránk, méghozzá Big Boss oldalán.

A Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain közel tíz évvel a Ground Zeroes eseményei után veszi kezdetét, méghozzá rengeteg kérdést felvetve előttünk, hiszen Big Boss egy hosszú kómából magához térve szinte azonnal elhagyja a kórházat, méghozzá egy rejtélyes idegen oldalán, majd ami ezután vár rá, az alighanem élete eddigi legizgalmasabb és legkülönlegesebb küldetése lesz.

Habár a népszerű sorozat legújabb epizódja a játékmenet tekintetében szinte mit sem változott a korábbi részekhez képest, de monumentalitása miatt minden eddiginél nagyobb szabadság vár benne, így Big Boss oldalán egy szabadon felfedezhető világ fogad minket, méghozzá változatos bevetésekkel a középpontban.

A linearitást tehát a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain keretein belül teljesen elfelejthetjük, ellenben a játékmenet klasszikus receptjéhez nem nyúlt hozzá Hideo Kojima és jól bejáratott, veterán fejlesztőcsapata. Az alkotásban így ismét a lopakodásra és a csendes összecsapásokra kiélezett bevetések várnak ránk, de amennyiben nyílt tűzharcra kerülne sor, Big Boss természetesen akkor sem ijed meg.

Küldetéseinket egyébiránt a legmodernebb kémfelszerelések, speciális kütyük, fegyverek, valamint járművek segítik, de például az időjárás és a napszakok változása is befolyásolja minden egyes tettünket: ha például nappal nem tudtunk beosonni egy szigorúan titkos létesítménybe, próbálkozzunk inkább az éj leple alatt, hátha a sötétben már sikerülni fog.

 • Klasszikus, lopakodós játékmenet, amit ezúttal rengeteg érdekességgel és forradalmi újdonsággal dobtak fel a fejlesztők!
 • A dinamikus napszakoknak és a hatalmas bejárható világnak köszönhetően a sorozat életében még soha nem látott szabadsággal találkozhatunk a játékban!
 • Éld át te is Big Boss történetét, amelyben rejtélyt rejtély követ, de végül minden kérdésünkre válaszokat találunk.
További tartalom betöltése.